Αθλητικά

Τέλος Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς!

Τέλος Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς!

Το πολύ κακό ξεκίνημα του ΟΦΗ σε συνδυασμό με την ελλιπή εικόνα της ομάδας στα μεταγραφικά ζητήματα έφεραν την παραίτηση του Γιάννη Σαμαρά που αποδέχθηκε ο Μιχάλης Μπούσης ενώ αποχωρεί και ο Γιώργος Σαμαράς από το club.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση, έθεσε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Κατόπιν, μετά από συνάντηση του α’ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ κ. Μηνά Λυσάνδρου με τον β’ Αντιπρόεδρο, κ. Γιώργο Σαμαρά, ολοκληρώθηκε η συνεργασία και του κ. Γιώργου Σαμαρά με την ομάδα.

Με τον τρόπο αυτό κλείνει ένας τετραετής κύκλος της νεότερης ιστορίας του ΟΦΗ. Με επιτυχίες, χαρές, λύπες, εύκολες και δύσκολες στιγμές, τις οποίες περάσαμε μαζί.

Προχωράμε, αλλά το γεγονός αυτό σε καμία περίπτωση δε σβήνει το παρελθόν. Ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΟΦΗ!