Αθλητικά

Τέλος ο Κούγιας από τον Ολυμπιακό!

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του, έκανε γνωστή την παραίτηση από την θέση του νομικού συμβούλου κι αντιπροέδρου στον Ολυμπιακό.
Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ (15/05,20:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την παραίτησή του από την θέση του νομικού συμβούλου κι αντιπροέδρου στους «ερυθρόλευκους».

Οπως τονίζει στην επιστολή του, ο γνωστός ποινικολόγος, υπέβαλε την παραίτηση του έπειτα από λόγους που αφορούν «την προσωπική, τη νομική, αλλά και την ποδοσφαιρική του αξιοπρέπεια».

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως είναι γνωστό, προ 6μηνου και όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν στα «τάρταρα», δέχτηκα την πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβω τη θέση του νομικού συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά από συζητήσεις τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία εκτιμώ, αποδέχτηκα αυτήν την πρόσκληση – πρόκληση, γιατί είχα να διαχειριστώ το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια δεν θα ήμουν ο ιδιοκτήτης μιας ομάδος και θα ήμουν ένα κορυφαίο μεν αλλά απλό διοικητικό στέλεχος.

Σημειωτέον ότι για τη θέση μου αυτή αρνήθηκα να εισπράττω έστω και 1 ευρώ, αφού η φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν αυτό που κυριάρχησε στην επιλογή μου σε συνδυασμό με την παθολογική μου αγάπη για το ποδόσφαιρο, η οποία αγάπη πάντοτε ήταν υπεράνω χρωμάτων και συλλογικών υποστηρίξεων και πάντοτε ονειρευόμουν ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και έξω από τις βρωμιές του βρώμικου παρασκηνίου, ενός παρασκηνίου που κορυφώθηκε από το 1996 και μετά και γι’ αυτό τον λόγο ήμουν ο πρωταγωνιστής κάθε προσπάθειας καθάρσεως του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΗΓΗ sportal.gr