ΤΕΝΙΣ

Καθυσηχαστικός ο Νόλε μετά το πρωτοφανές ατύχημα (vid)

Όλα καλά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Campo Centrale του Foro Italico, όταν ένα μπουκάλι θεατή προσγειώθηκε στο κεφάλι του Σέρβου με αποτέλεσμα να γονατίσει και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο ιατρείο των εγκαταστάσεων.

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό, αφού λίγο αργότερα ο Σέρβος αναχώρησε για το ξενοδοχείο του και οι οδηγίες των γιατρών ήταν παγοθεραπεία. Φυσικά, δεν παρέστη στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

“Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Ήταν ένα ατύχημα και είμαι καλά, ξεκουράζομαι στο ξενοδοχείο με μια παγοκύστη στο κεφάλι. Θα σας δω όλους την Κυριακή” έγραψε στο “Χ” ο Τζόκοβιτς, λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στη Ρώμη.

Την Κυριακή ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Τάμπιλο για τον 3ο γύρο του Internazionali BNL d’Italia.

 

Λίγο μετά το περιστατικό και οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για ατύχημα και όχι για εσκεμμένη ενέργεια καθώς το μπουκάλι έπεσε στο κεφάλι του Τζόκοβιτς, από backpack θεατή που προσπαθούσε να τον προσεγγίσει για ένα αυτόγραφο.

“Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, φεύγοντας από το κεντρικό court, χτυπήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από μπουκάλι με νεαρό, καθώς υπέγραφε αυτόγραφα. Δέχθηκε άμεσα ιατρική περιποίηση και έχει επιστρέψει ήδη στο ξενοδοχείο του. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία” η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

 

Το βίντεο με το απίστευτο περιστατικό