ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: Αναλυτής στα ATP Finals – Πλήθος αντιδράσεων στα social

ATP Finals: Ξεκινάει η προετοιμασία του Τσιτσιπά στο Τορίνο

Ο Νικ Κύργιος θα είναι μέρος της ομάδας των σχολιαστών του Tennis Channel στα ATP Finals που ξεκινούν την Κυριακή, είδηση η οποία δεν έτυχε καλής αποδοχής από μερίδα χρηστών στα social media. 

Ο Αυστραλός συνεχίζει να αναρρώνει μετά από τον τραυματισμό του στο γόνατο, που τον ανάγκασε να χάσει μεγάλο μέρος από τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα να μην αγωνιστεί σε κανένα από το τέσσερα φετινά Grand Slam. 

“Ο Νικ Κύργιος, το οποίου το εκρηκτικό στιλ παιχνιδιού τον έχουν κάνει αγαπητό σε εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, εντάσσεται στο Tennis Channel ως αναλυτής κατά τη διάρκεια της κάλυψης των ATP Finals το διάστημα 12-19 Νοεμβρίου”, αναφέρει το Δελτίο Τύπου που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του.

Η είδηση αυτή απογοήτευσε ορισμένους χρήστες των social media που έσπευσαν να σχολιάσουν την κίνηση αυτή του Tennis Channel, επισημαίνοντας ότι ο Κύργιος έχει ήδη παραδεχθεί νωρίτερα φέτος, ότι επιτέθηκε στην πρώην κοπέλα του Κιάρα Πάσσαρι. 

“Είναι ο ίδιος Νικ Κύργιος που δήλωσε ένοχος νωρίτερα φέτος, για επίθεση στην κοπέλα του; Ποιανού ήταν αυτή η φωτεινή ιδέα και τι μήνυμα στέλνει αυτό;” ήταν ένα από τα πολλά σχόλια. 

 

“Ο Κύργιος παραδέχθηκε ένοχος για επίθεση στη φίλη του και ανταμείβεται με αυτό; Επίσης, συνεχίστε να τον προωθείτε. Αν κάποιος έχει δώσει προσοχή στον Νικ τα τελευταία χρόνια θα ήξερε ότι υποτιμά τους συναδέλφους του ενώ επιβραβεύει τον εαυτό του.”

 

Μετά από αυτές τις αντιδράσεις αναμένεται να δούμε αν το δίκτυο του Tennis Channel προχωρήσει στη συμφωνία με τον Κύργιο ή θα υπάρξουν αλλαγές στο πλάνο, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη για τελικά της ATP στο Τορίνο.