ΤΕΝΙΣ

Miami Open: Σταμάτησε η βροχή – Ξεκίνησαν οι αγώνες (update)

Ξεκινάει η δράση για σήμερα Παρασκευή (22/3) στο Μαϊάμι, καθώς η βροχή φαίνεται να υποχωρεί, και να επιτρέπει τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων. Θυμίζουμε, πως η βροχή ξεκίνησε στη Φλόριντα πριν από πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αναμονή στην έναρξη του ημερήσιου προγράμματος.

Oι διοργανωτές αρχικά ανακοίνωσαν ότι όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν όχι πριν τις 18:00 GR, κάτι που σήμαινε ότι το παιχνίδι της Πάουλα Μπαντόσα με την Αρίνα Σαμπαλένκα θα ξεκινήσει στις 18:00 (αντί στις 17:00) στο court 7, με την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντένις Σαποβάλοφ, να ακολουθεί.  

Ωστόσο, με νέα ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι το πρόγραμμα της Παρασκευής δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 19:00 GR. Με νέα ενημέρωση ανακοίνωσαν ότι τα παιχνίδια δεν θα ξεκινήσουν πριν τις 20:00 GR, ενώ πριν από 3 ώρες μετέφεραν την έναρξη του προγράμματος για τις 21:00 GR.

Πριν από 2 ώρες έγινε γνωστό πως αναβάλλονται όλα τα παιχνίδια των διπλών για την Παρασκευή (22/3), και μετά από λίγο η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωση πως η έναρξη των αγώνων πάει για τις 22:30 GR. Τελικώς, λίγο μετά τις 23:00 GR οι παίκτες/παίκτριες πήραν τις θέσεις τους στα κορτ, για την έναρξη των πρώτων αγώνων.

 

Γεγονός είναι ότι οι προβλέψεις δεν είναι αισιόδοξες για την Παρασκευή, καθώς η βροχή δείχνει ότι θα διατηρηθεί για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά και για τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.