ΤΕΝΙΣ

Μουράτογλου: “Μιχαέλα είμαι περήφανος για σένα”

Μουράτογλου: “Μιχαέλα είμαι περήφανος για σένα”

Ο θρίαμβος της Μιχαέλας Λάκη στο τουρνουά των 15.000$ του Ηρακλείου, ο οποίος της χάρισε και τον πρώτο τίτλο καριέρας σε Futures δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Πάτρικ Μουράτογλου, ο οποίος συνεχάρη την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου μέσω μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

Οι σχέσεις Μουράτογλου-Λάκη είναι γνωστές και εξαιρετικές, καθώς η 16χρονη συνεργάζεται εδώ και περίπου 2 χρόνια με τις ακαδημίες Μουράτογλου, ο οποίος μάλιστα έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την Λάκη.

“Την πρώτη φορά που είδα τη Μιχαέλα, είχε έρθει για να δοκιμαστεί προκειμένου να μπει στην ακαδημία. Είχα πάει στα γήπεδα να δω έναν νέο αθλητή. Σ’ ένα άλλο γήπεδο άκουγα το χτύπημα της μπάλας από μια νεαρή κοπέλα.”

“Είπα αυτή χτυπάει καλά, μου αρέσει ο χτύπος της μπάλας. Πήγα να τη δω από κοντά και την πήρα στο πρόγραμμά μου. Μετά από λίγες εβδομάδες, πήρε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Είναι πολύ συγκεντρωμένη, ξέρει πολύ καλά τι θέλει στο γήπεδο. Έχει πάρα πολύ ταλέντο και είναι πολύ επιθετική.”, είχε πει.

Ο Μουράτογλου στο μήνυμά του συνεχάρη τόσο την Ελληνίδα τενίστρια, όσο και τον προπονητή της αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια παιδιά, Μιχαέλα είμαι περήφανος για σένα.”

Μουράτογλου: “Μιχαέλα είμαι περήφανος για σένα”

Εκτός από τον Μουράτογλου, ευχές και συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της Λάκη, έστειλε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, οι ανερχόμενοι Θοδωρής Μητσάκος και Ραφαήλ Παγώνης, αλλά και η Δήμητρα Παύλου.