ΤΕΝΙΣ

Ρουντ: “Διανύω μια καλή χωμάτινη σεζόν μέχρι τώρα”

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε στην on court συνέντευξή του ο Κάσπερ Ρουντ, λίγο μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Roland Garros. Ο Νορβηγός επικράτησε του Φελίπε Μελιζένι Άλβεζ με 6-3, 6-4, 6-3, και πέρασε στον 2ο γύρο του Grand Slam στο Παρίσι.

Σε ερώτηση σχετικά με την ως τώρα πορεία του στην clay season ο Ρουντ είπε έδειξε αρκετά ικανοποιημένος για τα όσα έχει καταφέρει, ενώ θα ήθελε να τα είχε πάει καλύτερα σε Ρώμη και Μαδρίτη. Τόνισε επίσης, πως φιλοδοξεί να κάνει ξανά μία καλή πορεία στο Παρίσι.

“Νομίζω ότι διανύω μια καλή χωμάτινη σεζόν μέχρι τώρα. Τόσο στη Μαδρίτη, όσο και στη Ρώμη θα μπορούσα να τα είχα πάει λίγο καλύτερα. Δεν ήταν αυτό που ήλπιζα. Όμως στα υπόλοιπα είχα πολύ καλά αποτελέσματα, και είμαι χαρούμενος για όλα.

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά για μένα και για όλους κάθε χρόνο. Ένα από τα σπουδαιότερα της σεζόν. Πάντα το περιμένω με ανυπομονησία. Τα τελευταία 2 χρόνια μου έδωσαν τόσα πολλά εδώ στο Παρίσι. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω άλλη μια καλή χρονιά.”