ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: “Το επίπεδο και από τις δυο μας ήταν πολύ υψηλό” (vid)

Σάκκαρη: “Το επίπεδο και από τις δυο μας ήταν πολύ υψηλό” (vid)

Αν και κατά τη διάρκεια του 2ου set η Μαρία Σάκκαρη εκνευρίστηκε με τη Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το παιχνίδι, η Ελληνίδα τενίστρια αποθέωσε την 18χρονη.

Το επίπεδο και από τις δυο μας ήταν πολύ υψηλό, πιστεύω πως έκανε ένα εκπληκτικό ματς. Είναι πολύ νέα, πολύ υποσχόμενη, μάλλον θα έπρεπε να σκεφτεί να μην πάει στο κολέγιο”, ανέφερε αρχικά η Σάκκαρη για την αντίπαλό της.

Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις με κάποια που δεν έχεις αντιμετωπίσει στο παρελθόν, ούτε την έχεις δει στο tour. Ήμουν λίγο διστακτική, εκείνη έπαιζε πολύ επιθετικά. Ξέρω πως έπρεπε να ήμουν πιο επιθετική, στεκόμουν πολύ πίσω από την baseline, έτρεχα και αμυνόμουν σε κάθε μπάλα, αυτό δεν είναι το παιχνίδι μου. Προσπάθησα όμως να βρω λύσεις και να βελτιώσω το παιχνίδι μου μέσα στον αγώνα”,

Προσπάθησα να είμαι πιο επιθετική, είπα και στον εαυτό μου να ανεβαίνω περισσότερο στο φιλέ, αυτό μου έλεγε και ο προπονητής μου από το box.Έτσι πρέπει να παίζεις σήμερα, πρέπει να είσαι επιθετική, γενναία και να ρισκάρεις. Βρίσκομαι εδώ για κάποιο λόγο, έχω δουλέψει σκληρά και νομίζω πως έχω δείξει στον εαυτό μου και σε όλους ότι έχω ένα καλό παιχνίδι, που μπορώ να αναπτύξω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενη που ανέτρεψα την κατάσταση σήμερα».

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Δεν θέλω να ακουστώ αλαζονική, αλλά αυτό είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Κάθε φορά που με ρωτάνε κάτι για τη στήριξη λέω αυτό το πράγμα, αλλά είναι αλήθεια. Είναι πολλοί Έλληνες εδώ στη Μελβούρνη και θα συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι κάθε φορά που στέκομαι εδώ.”