Επικαιρότητα ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από Τσιτσιπά

Σπουδαία φιλανθρωπική κίνηση από Τσιτσιπά

Σε μια σπουδαία κίνηση προέβη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας μια σημαντική δωρεά στα παιδιά που βρίσκονται στα ιδρύματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαριστώντας δημόσια τον Νο5 του κόσμου, παρά το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η κίνηση αυτή. 

“Ένας αθλητής παγκόσμιου επιπέδου που έχει γεννηθεί στην Βουλιαγμένη και ουσιαστικά στην όμορφη πόλη μας, έβαλε τα «θεμέλια» για να βρεθεί στους κορυφαίους του κόσμου, αποδεικνύει ότι είναι και ένας τεράστιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

Ο περί ου ο λόγος για τον «δικό μας» Στέφανο Τσιτσιπά, που τόσο στην περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) στήριξε και έδωσε μεγάλη χαρά και αγάπη σε παιδιά που βρίσκονται σε ιδρύματα που λειτουργούν στην πόλη μας με είδη που είχαν μεγάλη ανάγκη!

Η ανιδιοτελής προσφορά του Στέφανου Τσιτσιπά φανερώνει έναν αθλητή με ευαισθησία, γενναιόδωρο και γεμάτο καλοσύνη ενώ δείχνει τον δρόμο σε όλη την Ελλάδα, πως όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Στέφανο, υπάρχει ελπίδα για καλύτερες μέρες και ένα πιο λαμπρό μέλλον!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ζήτησε να μην δημοσιοποιηθεί η σημαντική προσφορά του, εμείς θεωρούμε χρέος μας να του πούμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Στέφανε σε ευχαριστούμε…”