Παρασκήνιο ΤΕΝΙΣ

Τα παράπονα του Τζόκοβιτς για το ολισθηρό Philippe Chatrier (vid)

Πολλά παράπονα από την κατάσταση του κεντρικού court στο Roland Garros, είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος τα έβαλε με τον supervisor και τους συντηρητές του γηπέδου, μετά από μια επικίνδυνη πτώση στο 5ο σετ της αναμέτρησης με τον Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Ο Νόλε που αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να πάρει medical time out κατά τη διάρκεια του ματς, φάνηκε πολύ εκνευρισμένος για την κατάσταση του γηπέδου την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των τενιστών.

“Συγχαρητήρια supervisor. Συγχαρητήρια συντηρητές. Εσείς ξέρετε καλύτερα από εμάς. Το γήπεδο δεν γλιστράει καθόλου. Δεν είναι καθόλου επικίνδυνο” μονολόγησε ο Τζόκοβιτς, ειρωνευόμενος προς τους ανθρώπους του σταδίου.

Νωρίτερα, είχε φωνάξει μέσα τον Supervisor στον οποίον έκανε παρατηρήσεις και παράπονα για το γήπεδο, την ώρα που ο γιατρός του court του έκανε μαλάξεις στο γόνατο.

“Είσαι ο supervisor και υπεύθυνος για εμάς τους παίκτες. Σου λέω σαν παίκτης ότι το γήπεδο δεν είναι εντάξει κι εσύ ακούς τους ανθρώπους που δεν έχουν παίξει ποτέ τένις. Ξέρουν καλύτερα αυτοί από εμένα;”

 

Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό του, το γλιστερό γήπεδο και το παιχνίδι του Τσερούντολο, ο Τζόκοβιτς επικράτησε 3-2 σετ του Αργεντίνου και θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.