Κρήτη ΤΕΝΙΣ

Τελικό η Λάκη στο Ηράκλειο

Ψάχνει το “τέλειο” στο Τορίνο για ένα επικό τέλος

Δυστυχώς το σενάριο του ελληνικού εμφυλίου στο ITF 15,0000$ στο Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου, δεν επιβεβαιώθηκε.

Η Μιχαέλα Λάκη ήταν εξαιρετική και κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της ITF διοργάνωσης, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με την Ελένη Κοροκοζίδη η οποία λύγισε στο καθοριστικό σετ του δικού της ημιτελικού.

Η Λάκη, Νο6 του ταμπλό και Νο653 της παγκόσμιας κατάταξης WTA, πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση αυτή την εβδομάδα στην Κρήτη και συνέτριψε με 6-0, 6-1 το Νο2 του ταμπλό, Μαρτίνα Κολμένα από την Ιταλία.

Παίζοντας εξαιρετικό τένις από την αρχή μέχρι το τέλος, η 17χρονη Ελληνίδα από τον Τύρναβο, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην 25χρονη αντίπαλό της και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Αντίθετα, η Ελένη Κοροκοζίδη αν και προηγήθηκε της Τσίριτς Μπάγκαριτς, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα και ηττήθηκε με 4-6, 6-1, 6-3 από την Κροάτισα.

Έτσι, η Λάκη θα διεκδικήσει τον δεύτερο ITF τίτλο της καριέρας της την Κυριακή απέναντι στην Μπάγκαριτς, No742 στον κόσμο.