ΤΕΝΙΣ

Τόνι Ναδάλ: «Φέντερερ και Ράφα ανακουφίστηκαν από την ήττα του Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη»

Τόνι Ναδάλ: «Φέντερερ και Ράφα ανακουφίστηκαν από την ήττα του Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη»
Ο Τόνι Ναδάλ θεωρεί πως η ήττα του Τζόκοβιτς στον τελικό του US Open θα δώσει… φτερά σε Ράφα και Φέντερερ.

Το US Open ήταν η ευκαιρία του Τζόκοβιτς να ξεπεράσει τους Φέντερερ και Ναδάλ στη λίστα με τα περισσότερα grand slam.

Και οι τρεις μετρούν από 20, με το ρεκόρ πλέον να περιμένει τουλάχιστον ως το Australian Open. Εκεί όπου δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Ναδάλ, ενώ ανοιχτό είναι ακόμη για τον Φέντερερ.

Ο Τόνι Ναδάλ, θείος και επί χρόνια προπονητής του Ράφα, σε δήλωσή του ανέφερε ότι πιστεύει πως η ήττα του Τζόκοβιτς από τον Μεντβέντεφ στη Νέα Υόρκη, τους ανακούφισε και θα τους δώσει την δύναμη να διεκδικήσουν κι αυτοί τον 21ο τίτλο μέσα στο 2022.

«Πιστεύω πως μόλις τελείωσε ο τελικός του Τζόκοβιτς με τον Μεντβέντεφ στη Νέα Υόρκη, τόσο ο Ράφα, όσο και ο Ρότζερ, ξεφύσησαν από ανακούφιση. Νομίζω πως πλέον αισθάνονται πιο δυνατοί για να συνεχίσουν τη μάχη στη νέα σεζόν. Ο Νόβακ γνώρισε μια πολύ πικρή ήττα, που θα τον πόνεσε πάρα πολύ, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν θα αργήσει να σηκώσει το κεφάλι και να μπει δυνατός στο 2022. Ο Ναδάλ και ο Φέντερερ θα ξεκουραστούν και θα γυρίσουν ανανεωμένοι, μιας και ξέρουν ότι δεν έμειναν πίσω στη μάχη των περισσότερων Grand Slam τίτλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ.