ΤΕΝΙΣ

Τόνι Ναδάλ: «Ο Αλκαράθ είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Ράφα στα 18 του»

Τόνι Ναδάλ: «Ο Αλκαράθ είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Ράφα στα 18 του»
Την άποψή του για τον Κάρλος Αλκαράθ εξέφρασε με κολακευτικά σχόλια ο Τόνι Ναδάλ.

Για τους Ισπανούς ο Κάρλος Αλκαράθ θεωρείται από τα 18 του ο διάδοχος του Ράφαελ Ναδάλ.

Και την άποψη αυτή έρχεται να υποστηρίξει ο θείος και πρώην προπονητής του ΡάφαΤόνι Ναδάλ, ο οποίος ανέφερε ότι ο Αλκαράθ σε αυτή την ηλικία είναι καλύτερος απ’ ότι ήταν ο ανιψιός του όταν ήταν 18 ετών!

«Είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά έχουν κοινά. Όλοι οι παίκτες που παίζουν σε αυτό το επίπεδο έχουν κοινά μεταξύ τους. Το πρώτο είναι η επιθυμία για νίκη και στις μέρες μας είναι δύσκολο να δεις ένα αγόρι να είναι τόσο προσηλωμένο σε αυτό. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα να παίζει, με είχε εκπλήξει. Ο Κάρλος αυτή τη στιγμή είναι πιο ολοκληρωμένος σε τεχνικό επίπεδο από τον Ράφα, όταν βρισκόταν σ’ αυτή την ηλικία» ανέφερε ο Τόνι Ναδάλ.

«Είναι λογικό ο κόσμος να τους συγκρίνει ο κόσμος. Ζούμε σε έναν κόσμο που αν είσαι καλός παίκτης, αναπόφευκτα θα σε συγκρίνουν με άλλους. Επομένως το καταλαβαίνω. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, με πολύ επιθετικό και πολύ μοντέρνο παιχνίδι, χτυπάει πολύ γρήγορα την μπάλα. Έχει πολύ καλή τεχνική και είναι συγκεντρωμένος, οπότε πιστεύω πως θα έχει ένα πολύ ελπιδοφόρο μέλλον» πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής.