ΤΕΝΙΣ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Τζόκοβιτς

Σε επιτυχημένη επέμβαση στο μηνίσκο, υποβλήθηκε την Τετάρτη στο Παρίσι ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Φραντσίσκο Τσερούντολο για τον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο Σέρβος, απέσυρε τη συμμετοχή του πριν τον προγραμματισμένο προημιτελικό κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ και πήρε αμέσως την απόφαση να χειρουργηθεί, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Ο χρόνος αποκατάστασης μετά από την αρθροσκοπική μερική μηνισεκτομή, είναι τρεις εβδομάδες κάτι που σημαίνει ότι ο Νόλε θεωρητικά προλαβαίνει να παίξει στο Wimbledon που ξεκινάει την 1η Ιουλίου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα πάρει μια τέτοια απόφαση.

Άλλωστε, μετά το Roland Garros που ήταν ο μεγάλος του στόχος για φέτος, ο Σέρβος έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο μεγάλο ραντεβού του Παρισιού, στις 24 Ιουλίου.

Το χρυσό μετάλλιο είναι το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από την θρυλική τροπαιοθήκη του Τζόκοβιτς και εκεί θα επιδιώξει να βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση.