Αθλητικά

Τερίμ: «Εύχομαι να περάσει στο Euro η Ελλάδα και να παίξουμε αντίπαλοι»

Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην εκδήλωση για την παρουσία του Κύπελλου UEFA Euro 2024 για μια ημέρα στη χώρα μας.

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, τόνισε ότι πιστεύει στην πρόκριση της Ελλάδας στο Euro 2024, σημειώνοντας ότι θα ήθελε η Τουρκία να αντιμετωπίσει τη γαλανόλευκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

“Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα θα πάω κι εγώ στον αγώνα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο του Euro”, τόνισε και πρόσθεσε για το ενδεχόμενο να συναντηθούν στο Euro Ελλάδα και Τουρκία:

“Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα playoffs. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν”.