Αθλητικά Επικαιρότητα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Από μικρός ήθελα έναν ευρωπαϊκό τελικό για τον Ολυμπιακό – Σημείο κλειδί η πρόσληψη Μεντιλίμπαρ»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το “παρών” στο δείπνο της UEFA πριν το μεγάλο τελικό των Πειραιωτών με τη Φιορεντίνα στο Conference League και μίλησε για την πορεία της ομάδας του μέχρι την OPAP Arena.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι πίστευε από μικρός ότι ο Ολυμπιακός θα φθάσει σε ευρωπαϊκό τελικό, ενώ σημείωσε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη θέση του προπονητή, ως το σημείο κλειδί για την επιτυχία των Πειραιωτών.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο είπε ότι “η Ελλάδα είναι γη ηρώων” και πρόσθεσε ότι “έχουμε άγχος, γιατί χάσαμε πέρυσι τον τελικό στο τελευταίο λεπτό, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση”.

Οι δηλώσεις του Μαρινάκη

“Θέλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα των οπαδών. Μπαίνουμε στη χρονιά των 100 χρόνων μας και το μόνο τρόπαιο που λείπει είναι ένα ευρωπαϊκό. Όταν ήμουν μικρός και βρισκόμουν με τον πατέρα μου στο εξωτερικό, έλεγα ότι μία μέρα ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και ήρθε η στιγμή που συνέβη.

Το σημείο “κλειδί” για να φτάσουμε εδώ ήταν η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Φέραμε έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος πέρυσι πήγε με τη Σεβίλλη στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο και θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Ο προπονητής και οι παίκτες έκαναν σπουδαία πράγματα, πήραν δύσκολες προκρίσεις και ο Ολυμπιακός πανάξια βρίσκεται στον τελικό του Conference League”.