Αθλητικά

«Βόμβες» Τσέφεριν: «Οι παίκτες της Super League δεν θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro»

«Βόμβες» Τσέφεριν: «Οι παίκτες της Super League δεν θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro»

Η UEFA δεν πρόκειται να ανεχτεί τη νέα διοργάνωση που ετοιμάζεται, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σταματήσει τις μεγάλες ομάδες να προχωρήσουν στη δημιουργία της Super League.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, μετά την ολοκλήρωση του Εκτελεστικής Επιτροπής για το νέο Champions League, ξεκαθαρίζοντας πως οι παίκτες των ομάδων της Super League, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA.

«Οι παίκτες που θα παίξουν στη Super League δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Euro. Δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν με τις εθνικές τους ομάδες», είπε ο Σλοβένος πρόεδρος της UEFA και συμπλήρωσε:

«Η Super League είναι μια απαίσια πρόταση, οι λίγες συμμετέχουσες ομάδες τροφοδοτούνται από απληστία. Η Super League είναι απλά ένα θέμα χρημάτων, τη στιγμή που η UEFA επανεπενδύει το 90% των κερδών της στο ποδόσφαιρο. Η Super League υποτιμά και προσβάλει όλους όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, και δεν θα τους αφήσουμε να μας το στερήσουν».