Αθλητικά

Υπό έρευνα ο Ματίας Πογκμπά στην υπόθεση εκβιασμού του αδελφού του

Υπό έρευνα ο Ματίας Πογκμπά στην υπόθεση εκβιασμού του αδελφού του

O Mατίας Πογκμπά αποτελεί πλέον ύποπτος για τον εκβιασμό του αδελφού του Πολ και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ο αδελφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας, τέθηκε υπό επίσημη έρευνα και διατάχθηκε να παραμείνει υπό κράτηση, σε σχέση με υπόθεση εκβιασμού που είχε ως «στόχο» τον διάσημο μέσο της Γιουβέντους, όπως δήλωσε δικαστική πηγή. Σύμφωνα με αυτή, ο 32χρονος αποτελεί το αντικείμενο έρευνας ως ύποπτος για εκβιασμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία παρουσιάστηκαν χθες μαζί με τον Ματίας Πογκμπά ενώπιον δικαστηρίου, μπήκαν στο «στόχαστρο» επίσημης έρευνας, ενώ για τα τρία εξ αυτών εκδόθηκε εντολή να τεθούν υπό κράτηση.

Ο Ματίας Πογκμπά αρνείται τις εναντίον του κατηγορίες, με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στον Σεπτέμβριο η εισαγγελία του Παρισιού άρχισε έρευνα για τις καταγγελίες του Πολ Πογκμπά ότι ήταν «στόχος» αποπειρών εκβιασμού και απειλών από οργανωμένη συμμορία.

Όπως δήλωσαν δικαστικές πηγές στο πρακτορείο Reuters, ο 29χρονος άσος της Γιουβέντους είπε στην εισαγγελία του Παρισιού ότι είχε γίνει «στόχος» εκβιασμού από παιδικούς φίλους από τον Μάρτιο και πως είχε καταβάλει 100.000 ευρώ σε αυτή την ομάδα την άνοιξη.

ΠΗΓΗ in.gr