Εσωτερική Ασφάλεια Χωρίς κατηγορία

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Οκτωβρίου

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δίκη συνεχίζεται στις 5 Οκτωβρίου

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020, θα συνεχιστεί στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Η ακροαματική διαδικασία περιλάμβανε τη συγκλονιστική κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης, τον Γολγοθά στο νοσοκομείο και τη δύσκολη καθημερινότητα της. Αναφερόμενη στον 40χρονο, με τον οποίο η δράστις ισχυριζόταν ότι έχει σχέση, το θύμα ανέφερε πως δεν τον γνώριζε και τον διέγραψε από το Facebook, όταν της το ζήτησε η Έφη.

Πρόεδρος: Είχατε ένα κοινό γνωστό, ανδρικού φύλου, για ποιον πρόκειται;
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τον Νοέμβριο του 2018 δέχτηκα αίτημα φιλίας από άγνωστο άνδρα, είχαμε κοινή φίλη την κατηγορούμενη και έκανα αποδεκτό το αίτημα. Είναι ο (…). Στη συνέχεια, δέχτηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη για αυτό το θέμα, μου ζήτησε να τον διαγράψω γιατί σχετίζεται με εκείνον, δεν ρώτησα λεπτομέρειες, της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που μου το ζητάς εσύ, που είσαι γνωστή μου, και τον διέγραψα. Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω, δεν ξέρω αν είναι στη δικαστική αίθουσα, προσπάθησα να τη βοηθήσω σε βαθμό που μπορούσα και δεν έβλαψα κανέναν από τους δύο. Επικοινώνησαν και οι δύο με εμένα και εγώ προσπαθούσα ευγενικά να το διαχειριστώ.