Εσωτερική Ασφάλεια Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει 58 κιλά ναρκωτικά μέσα σε… κούτες από πλακάκια! (pics)

34χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στην Καλαμάτα – Καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 55χρονος στην Πάτρα, ο οποίος προσπάθησε να βάλει στη χώρα πάνω από 58 κιλά ναρκωτικών!

Ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Λιμενικής Αρχής Πατρών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 55χρονος προσπάθησε να εισάγει μέσω του λιμανιού της Πάτρας και μεσα σε επικαθήμενο νταλίκας, ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, τις οποίες προηγουμένως είχε μεταφέρει στην Ιταλία, από την Ισπανία. Σημειώνεται, ότι ο 55χρονος είχε κρύψει τα ναρκωτικά μέσα σε κούτες από πλακάκια.

Συνολικά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 54 κιλά και 600 γραμμάρια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk), 3 κιλά και 880 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης, ΔΧ φορτηγό αυτοκίνητο με επικαθήμενο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τις φωτό

Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει 58 κιλά ναρκωτικά μέσα σε… κούτες από πλακάκια! (pics)Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει 58 κιλά ναρκωτικά μέσα σε… κούτες από πλακάκια! (pics)Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει 58 κιλά ναρκωτικά μέσα σε… κούτες από πλακάκια! (pics)Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει 58 κιλά ναρκωτικά μέσα σε… κούτες από πλακάκια! (pics)