Χωρίς κατηγορία

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου: Αιγόκεροι, συγκρούσεις στη δουλειά και αδιέξοδα

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ποτό με αλόη – «Μη ασφαλές ιδιαίτερα για παιδιά»
Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικής φύσεως, καθώς είναι σημαντικό να νιώσετε σταθερότητα για τα υλικά αγαθά και το εισόδημά σας

Οέρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα για τον Τοξότη και η διασκέδαση με το ταίρι του είναι αυτή που κεντρίζει την προσοχή. Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και για τους Καρκίνους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τακτοποιήσουν ζητήματα που μπορεί να απασχολούν κυρίως την επαγγελματική τους ζωή. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερο μπορεί να οδηγήσει τους εκπροσώπους τους ζωδίου να δείξουν το σκληρό και αδιάλλακτο πρόσωπό τους.

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη μέρα για να προωθήσεις αυτά που πραγματικά θέλεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το να ισορροπήσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου θα βοηθήσει για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και σχέση. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου αφού φαίνεται οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου να σε πιέζουν. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που θα προκαλέσουν προβλήματα.

Σήμερα η κακή σου διάθεση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πιθανόν να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου και να δημιουργήσει απόσταση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, η απαισιοδοξία όμως που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για σημαντικές κινήσεις. 

Ταύρος 

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ξεφύγεις από την πραγματικότητα καθώς το μυαλό ταξιδεύει και είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ζητήματα ρουτίνας και δουλειάς που μπορεί να έχουν προκύψει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε λάθη που λόγω αμέλειας και ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης είναι εύκολο να γίνουν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν σε βοηθάει να ξεφύγεις από τη μελαγχολία και δημιουργεί έντονο συναισθηματικό φορτίο που μπορεί να σε οδηγήσει στο να ξεσπάσεις και να προκαλέσεις εντάσεις λόγω αμφιβολιών και κατήφειας στον εργασιακό περίγυρο.

Σήμερα η ρομαντική διάθεση σου δεν είναι εύκολο να βγει στην επιφάνεια λόγω του έντονου ψυχικού δυναμικού που βιώνεις και δεν σε αφήνει να απολαύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, η επιστροφή τους γεννά αμφισβητήσεις και καχυποψία. 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το φιλικό σου περίγυρο ή συλλόγους και οργανώσεις που συμμετέχεις και θεωρείς σημαντικό να προσφέρεις. Το να γίνεσαι εριστικός θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και απομάκρυνσης από σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου, πρόσεχε. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία και την ανάγκη να επιβάλλεις τους δικούς σου στόχους και «θέλω» σε φιλικά περιβάλλοντα που θα βρεθείς, δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις και πιεστικές συνθήκες στους γύρω σου. Η ένταση πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σήμερα  το να λειτουργήσεις πιεστικά προς το ταίρι σου σε επιφάνειες κοινές φιλοδοξίες που έχετε είναι αυτό που θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις φρόντισε να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό πιθανές είναι οι γνωριμίες που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον, φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντάς του την ευκαιρία να τακτοποιήσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν κυρίως την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να έχεις αναλάβει αρκετές υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Να θυμάσαι ότι αυτό είναι η δυνατότητα που σου δίνεται για να δείξεις πραγματικά ή μπορείς να καταφέρεις. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη σου να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις τόσο σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου όσο και στην προσωπική σου ζωή, κάτι που θα είναι αρκετό να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και να πάρει αρνητικές προεκτάσεις.

Σήμερα καλά θα κάνεις να ελέγξεις τις ανασφάλειες και την καχυποψία σου γιατί είναι αυτά που θα οδηγήσουν σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει, η κακή σου διάθεση όμως δεν αφήνει περιθώρια για θετικές εξελίξεις. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να επιδιώξεις να ασχοληθείς με σπουδές και πνευματικά ενδιαφέροντα που σου κινούν την περιέργεια. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συναναστροφή σου με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος πού κινείσαι καθώς είναι αυτή που θα σου χαρίσει διασκέδαση και μοναδικές στιγμές μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα φανατικός και επιβλητικός στις απόψεις σου σε παρέες που θα βρεθείς προκαλώντας προβλήματα και χαλώντας το όμορφο κλίμα που μπορεί να επικρατεί.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε εμμονές και φόβους να επηρεάσουν τις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περίγυρο, η επικριτική διάθεση και η ένταση θα παίξουν αρνητικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία τους. 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερωθείς σε ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό είναι να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την καχυποψία γιατί θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύουν τον αρνητισμό και τη διάθεση να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου καθώς φαίνεται ότι υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης από την πλευρά σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες διαμαρτυρίες και καβγάδες δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Σήμερα φρόντισε να εκτονώσεις μέσω του πάθους την ένταση που νιώθεις διαφορετικά οι σκηνές ζηλοτυπίας θα δυναμιτίσουν το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώριο για να μπει δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου όπως τις συνεργασίες σου και τον έρωτα. Είναι καθοριστικό να εκφράσεις πραγματικά τι αισθάνεσαι και θέλεις από τους γύρω σου γιατί η τάση του να καταπιέζεσαι θα σε οδηγήσει στο να εγκλωβιστείς σε καταστάσεις που δεν σου αξίζουν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την καχυποψία και την ανάγκη να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους χρησιμοποιώντας υπόγειες διαδρομές, πρόσεξε γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Σήμερα η ανάγκη εξουσίας και χειρισμού του/ης συντρόφου σου θα έρθει στην επιφάνεια και θα προκαλέσει συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να δει χαλιναγωγήσει τις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία η προσωπική σου διαχείριση όμως το οδηγήσεις πιθανά σε ψυχρότητα και ένταση.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις καθημερινότητας και ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα στη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι η γκρίνια και η εριστική σου διάθεση θα οδηγήσουν σε κόντρες κυρίως με πρόσωπο του συνάδελφού περίγυρό για αυτό καλείσαι να τις αποφύγεις. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία συζητήσεων στον εργασιακό χώρο πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και απόλυτος στις απόψεις σου και αυτό να παίξει αρνητικό ρόλο τόσο στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρει όσο και στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα οι εμμονές και η διάθεση να εγκλωβιστείς στη λεπτομέρεια θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου αν δεν καταφέρεις να ηρεμήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η κούραση και η καχυποψία που υπάρχει σε καθημερινό επίπεδο δεν σου επιτρέπουν να κοινωνικοποιηθείς.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κινηθείς σε ότι αφορά την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου και να εξελίξεις ταλέντα που μπορεί να σε ενδιαφέρει να προβάλεις. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ημέρα και η διασκέδαση με το ταίρι σου είναι αυτή που κεντρίζει την προσοχή σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανό έλλειμμα αυτοεκτίμησης και ανασφάλειες σε σημαντικό βαθμό και δεν θα είναι δύσκολο είτε να απομακρυνθείς είτε να προσπαθήσεις να επιβάλεις τους δικούς σου όρους στις σχέσεις σου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του/ης συντρόφου σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να αφήσει στην άκρη ότι σου δημιουργεί αναστάτωση και να αφεθείς τις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα φτιάξουν τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, η ανάγκη επιβολής και χειρισμού από την πλευρά σου δεν αφήνουν περιθώρια για θετική εξέλιξη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα και οικογενειακές υποθέσεις που πιθανά απασχολούν έντονα το περιβάλλον σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα προκαλέσουν αναστάτωση στους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να δείξεις το σκληρό και αδιάλλακτο πρόσωπό σου θέλοντας να καθοδήγησης κατά το δοκούν τις υποθέσεις που χειρίζεσαι. Αυτό όμως να θυμάσαι ότι θα φέρει έντονες αντιδράσεις και τελικά μπορεί να απομακρυνθείς ή να συγκρουστείς με οικεία πρόσωπα.

Σήμερα πιθανή απαισιοδοξία και καχύποπτη διάθεση να μην επιτρέψουν να περάσει έντονα τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η μελαγχολία είναι έντονες και δεν αφήνουν περιθώριο για έντονο φλερτ και κοινωνικότητα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος ή θέματα εμπορικής φύσεως που θέλεις να προωθήσεις και να οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες για εσένα. Εκμεταλλεύσου τις συνθήκες αν υπάρξουν για κοντινές αποδράσεις που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνουν καταστάσεις του παρελθόντος και φόβους στο προσκήνιο που θα επηρεάσουν τον τρόπο που επικοινωνείς και δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και εριστικός με τους γύρω σου προκαλώντας ένταση.

Σήμερα κυκλοθυμία και φοβίες επηρεάζουν τον τρόπο που επικοινωνείς και δεν αποκλείεται να εκτονώσεις τα νεύρα που έχεις στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από παρέες και διασκέδαση, η διάθεσή σου όμως δεν είναι οι κατάλληλοι για περαιτέρω δράση.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νοιώσεις σταθερότητα σε ότι αφορά τα υλικά αγαθά και το εισόδημά σου. Παράλληλα βέβαια προσπάθησε να περιορίσεις περιττά έξοδα γιατί η τάση σου αυτή θα δημιουργήσει πρόβλημα στο ταμείο σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές ανασφάλειες που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου και να μην θεωρείς ότι είσαι ικανός να μπορέσεις να ανταποκριθείς και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Σήμερα το πείσμα δεν αφήνει το πάθος να κυριαρχήσει στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου δημιουργώντας ψύχρα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοεκτίμησης είναι έντονο και μαζί με τις φοβίες σου σε οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου.