Χωρίς κατηγορία

Ζώδια σήμερα 10/12/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν από την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο εννοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Γης και του Νερού. Έχουμε την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν, γι’ αυτό ας μην χάσουμε πιθανές δυνατότητες που μπορεί να μας δοθούν και θα μας βοηθήσουν να αποβάλλουμε το άγχος. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας τη διάθεση για επικοινωνία και ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Ας δούμε αναλυτικά τι λέει η αστρολογία για τα ζώδια αύριο.

Με τη Σελήνη στον Ταύρο αφήνουμε πίσω φόβους και ανασφάλειες.

Η Σελήνη το πρωί είναι ακόμα στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να επικεντρωθούμε στο να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε. Είναι αυτά που μας γεμίζουν ανασφάλεια και γι’ αυτό καλά θα κάνουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι αφήνουμε πίσω μας, γιατί τελικά οι εκκρεμότητες μπορεί να αυξηθούν και όταν πρέπει να δρομολογηθούν να αποτελούν επιπλέον βάρος για εμάς. Προσοχή πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά περιττές σπατάλες και έξοδα που μπορεί να υπάρχουν, καθώς επιδιώκουμε να περάσουμε όμορφα, βγαίνοντας εκτός προϋπολογισμού. Σημαντικό είναι να απολαύσουμε στιγμές με το ταίρι μας που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσουμε όμορφα και να αφήσουμε πίσω μας όποιους φόβους και ανασφάλειες μπορεί να μας κυριεύουν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε με το κοντινό μας περιβάλλον. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και αυτό είναι κάτι που μας χαλαρώνει και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ. Πιθανές είναι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους που μπορεί να υπάρξουν και να οδηγήσουν σε στιγμές διασκέδασης. Ωστόσο, η αντίθεση της με τον Ερμή στον Τοξότη δεν βοηθάει στο να εκφράσουμε άμεσα συναισθήματα που μπορεί να νιώθουμε ή δεν μπορούν να αντιληφθούν οι άλλοι πως πραγματικά νιώθουμε και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί νευρικότητα. Ας αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις αυτό το χρονικό διάστημα και ας επικεντρωθούμε στο να περάσουμε καλά, κάτι που θα μας βοηθήσει και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς