Χωρίς κατηγορία

Ζώδια σήμερα 11/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 11/10.

Παρασκευή σήμερα και ας απολαύσουμε την τελευταία εργάσιμη μέρα για πολλούς, καθώς δίνεται η ευκαιρία για ξεκούραση και ανάπαυση στο διήμερο που ακολουθεί. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό και τη διάθεση να εγκλωβιστούμε στις αναμνήσεις μας. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει αυτή μας τη διάθεση και μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές που θα επηρεάσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις μας. Θετικά επιδρά το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που μας γεμίζει ψυχικό σθένος για να πατήσουμε στα πόδια μας βρίσκοντας ισορροπία.

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στους Ιχθύες εντείνοντας τις ευαισθησίες και την ανάγκη για εσωστρέφεια. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος είναι έντονες στο μυαλό μας και μπορεί να χαλάνε τη διάθεση καθώς τραυματικές εμπειρίες έρχονται στο φως. Σημαντικό είναι να επικεντρωθούμε σε πρακτικά πράγματα για να καταφέρουμε να ισορροπήσουμε. Βέβαια θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα μας εκθέσουν. Η διοχέτευση της ενέργειάς μας αυτής μέσω της τέχνης, του διαλογισμού ή του εσωτερισμού θα είναι ιδανική συνθήκη. Είναι αυτά που θα μπορέσουν να μας φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, τον Θεό που κρύβουμε μέσα μας. Είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την κατάλληλη ψυχική δομή για να ξεπεράσουμε τα τραύματα που ακόμα μας βουλιάζουν συναισθηματικά.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί συνθήκες υπερβολής, έντονο συναισθηματισμό και αμετροέπεια που δεν είναι εύκολο να ανεχθούν οι γύρω μας. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά, όμως καλό είναι να έχουμε στο μυαλό μας ότι θα κουράσουν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Λάθη μπορεί να υπάρξουν και σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν φαίνεται να μπορούμε να συγκεντρωθούμε με ευκολία σε δουλειές ρουτίνας. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο υπερβολικός αυθορμητισμός μπορεί να μας εκθέσει και να ειπωθούν λόγια που θα ενοχλήσουν.

Το εξάγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως θετικά και βοηθητικά για εμάς. Μας δίνεται η ευκαιρία να δούμε βαθύτερα μέσα μας πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ότι μας ενοχλεί από το παρελθόν και να το αφήσουμε πίσω μας. Η διαίσθησή μας είναι στα ύψη και αυτό βοηθά στο να αντιληφθούμε τι θέλουν οι άλλοι από εμάς, προστατεύοντας έτσι τον εαυτό μας και την ψυχολογία μας. Προτάσεις επαγγελματικής φύσεως από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν θετικότατα. Το πάθος και ο συναισθηματισμός εναρμονίζονται και μπορούν να προσφέρουν μαγικές στιγμές για δύο με το ταίρι μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς