Χωρίς κατηγορία

Ζώδια σήμερα 13/03/2020

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως), εντείνοντας την ανάγκη τους για κοινωνικότητα και φλερτ.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα λειτουργεί θετικά για τα αισθηματικά μας σήμερα.

Νιώθουμε κάποια έντονα συναισθήματα σήμερα, καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια φόβοι και απωθημένα που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα τόσο στις συναλλαγές μας όσο και στην προσωπική μας ζωή. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και κληρονομικά μπορεί να βρεθούν στο προσκήνιο και θα έχουμε την ευκαιρία για την επίλυση τους με άκρως αποτελεσματικό και θετικό τρόπο για εμάς.

Μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση της με την Αφροδίτη στον Ταύρο μας καλεί να βρούμε την χρυσή τομή στις προσωπικές μας σχέσεις, ώστε να περάσουμε καλά και να είμαστε ικανοποιημένοι τόσο εμείς όσο και το ταίρι μας.

Το απόγευμα το εξάγωνο της με τον Άρη στον Αιγόκερω δημιουργεί προϋποθέσεις δράσης σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και να έχουν οικονομικά οφέλη που θα μας ικανοποιήσουν.

Αργότερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες διαμορφώνει τις ιδανικές προϋποθέσεις σε προσωπικό επίπεδο για να περάσουμε όμορφες στιγμές πάθους και τρυφερότητας με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Ο αισθησιασμός εναρμονίζεται μοναδικά με την ενσυναίσθηση, δίνοντας μας την ευκαιρία να έρθουμε ψυχή τε και σώματι με τον σύντροφο μας. Η σωστή αντιμετώπιση που μπορεί να επιδείξουμε σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται από το παρελθόν θα είναι ευεργετική.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω φτιάχνει την διάθεση μας και λειτουργεί μοναδικά σε ότι αφορά κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουμε, αν και λόγω κορωναϊού καλό είναι να το αποφύγουμε. Η αισιοδοξία και η θετική μας διάθεση θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σε νέες γνωριμίες που θα είναι καθοριστικές τόσο σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή όσο και στις επαγγελματικές μας επιδιώξεις. Οι επαγγελματικές επαφές μπορεί παράλληλα να δώσουν σήμερα νέες προτάσεις που καλό είναι να αξιοποιήσουμε.

Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς