Χωρίς κατηγορία

Ζώδια σήμερα 16/11/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

ζωδιαΤα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.  Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια σήμερα.

Η Σελήνη στον Καρκίνο εντείνει την ανάγκη έκφρασης στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το τρίγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να λυθούν ζητήματα του παρελθόντος, ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Νερού και της Γης. Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες υπόσχεται μοναδικές στιγμές για τους ερωτευμένους.

Η Σελήνη σήμερα προκαλεί έντονα συναισθήματα. 

Η Καρκινίσια Σελήνη εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να βρεθούμε με τα πρόσωπα του δικού μας περιβάλλοντος. Επιζητούμε την τρυφερότητα και ζεστασιά των δικών μας ατόμων. Ωστόσο, στο μυαλό μας έρχονται αναμνήσεις από προβλήματα του παρελθόντος ή στιγμές που μας έχουν πληγώσει και αυτό μπορεί να μας προκαλέσει κυκλοθυμία και μεταβαλλόμενη διάθεση. Είναι επιτακτική ανάγκη να διαχειριστούμε με ψυχραιμία αυτή τη νευρικότητα, διαφορετικά η ένταση θα ανέβει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τριγμοί και αντιπαραθέσεις με οικεία πρόσωπα. Πιθανόν είναι να προκύψουν και κάποια ζητήματα ακίνητης περιουσίας σε σχέση με μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες. Ας εμπιστευτούμε το ένστικτο μας, καθώς είναι αυτό που θα μας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή λύση για εμάς.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε την κατανόηση που χρειάζεται, καθώς και τη διάθεση για συνεννόηση και επίλυση ζητημάτων σε ότι αφορά την οικογένεια ή οικονομικά θέματα που έχουν προκύψει από το παρελθόν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και είναι αυτός που καθορίζει τον τρόπο έκφρασης και σκέψης. Ευτυχώς, το τρίγωνο αυτό λειτουργεί βοηθητικά, γι’ αυτό και έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε τα συναισθήματά μας ελεύθερα και να τα εκδηλώσουμε με άμεσο τρόπο, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά τόσο στις οικογενειακές σχέσεις όσο και την προσωπική μας ζωή.

Αργά το βράδυ, το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τη φαντασία και τη διάθεση για ονειροπόληση. Ήλθε η ώρα να βιώσουμε το δικό μας παραμύθι, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό μας χώρο, για να περάσουμε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πόθου με το ταίρι μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς