Χωρίς κατηγορία

Ζώδια σήμερα 19/10/2019

Παιδικός καρκίνος: Πώς οι συγγενείς διαταραχές αυξάνουν τον κίνδυνο

Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

ΖΩΔΙΑ | Όλα τα ζώδια στο myastro.gr καθημερινά, με αστρολογικές προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. | zwdia | zvodia

Τι προβλέπουν τα άστρα για τα ζώδια 19/10.

Αυτό το Σαββατοκύριακο με τον Ερμή στον Σκορπιό να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η επικοινωνία γίνεται εντονότερη βαθύτερη διεισδυτική. Η προσωπική ζωή έρχεται στο επίκεντρο και άκρως ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί να οδηγηθούν και σε ερωτικές εξομολογήσεις. Η Σελήνη παραμένει για ακόμα λίγο στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία. Μετά το μεσημέρι περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας στο οικογενειακό περιβάλλον.

Το Σαββατοκύριακο η διεισδυτικότητα και η βαθύτερη έκφραση των συναισθημάτων απογειώνουν τις σχέσεις.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού εντείνει την ανάγκη για εσωστρέφεια και δεν διευκολύνει την έκφραση των σκέψεων που μπορεί να έχουμε. Όμως, το εξάγωνο του με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί άκρως βοηθητικά στο να είμαστε άμεσοι στις σκέψεις, στις απόψεις, στα βαθύτερα μας συναισθήματα και μας δίνει την ευκαιρία για ειλικρινείς και ξεκάθαρες κουβέντες κυρίως σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στις προσωπικές σχέσεις, καθώς υπάρχει διάθεση για βαθύτερες εξομολογήσεις που μπορεί να απογειώσουν το πάθος και να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και φοβίες που κατακλύζουν το μυαλό και την ψυχολογία μας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να βρεθούμε με τα κοντινά μας πρόσωπα, να περάσουμε χρόνο μαζί τους που θα είναι ιδιαίτερα απολαυστικός και χαλαρωτικός. Έντονη είναι η ανάγκη για επικοινωνία και κυριαρχεί η διάθεση για πιθανές εξόδους με παρέες, ώστε να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές. Δεν αποκλείονται οι κοντινές αποδράσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεκουραστούμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να ανανεωθούμε, κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε τυχόν νευρικότητα που μπορεί να έρθει στο προσκήνιο λόγω του γεγονότος ότι βαριόμαστε εύκολα και είναι αυτή που θα μας οδηγήσει σε σύγκρουση με το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, επικεντρώνοντας την προσοχή μας κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια. Η διάθεση να βρεθούμε στον προσωπικό μας χώρο με τα οικεία πρόσωπα είναι καταλυτική. Γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχτούμε τους δικούς μας ανθρώπους και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Η κυκλοθυμία είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε στο νου μας, γιατί μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα δημιουργώντας σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή μας. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στην προσωπική μας ζωή και μπορούν να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές για δύο που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς