Διεθνής Ασφάλεια Επικαιρότητα

Εκτακτο: Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη: Οδηγός λεωφορείου σε αμόκ έπεσε πάνω σε πλήθος και στη συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι

Κωνσταντινούπολη: Μία απέραντη παγίδα θανάτου για τους κατοίκους σε περίπτωση σεισμού

 

Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οδηγός λεωφορείου έπεσε πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας δεκάδες άτομα ενώ στη συνέχεια με μαχαίρι τραυμάτισε και άλλους δύο

Τρόμος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς οδηγός λεωφορείου έπεσε πάνω σε πλήθος τραυματίζοντας δεκάδες άτομα ενώ στη συνέχεια κατέβηκε με μαχαίρι τραυμάτισε και άλλους δύο.

Οπως είπε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ δεκάδες είναι οι τραυματίες από την δράση του οδηγού αλλά ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα κίνητρά του.

Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν όταν 33χρονος οδηγός λεωφορείου έπεσε με το όχημα πάνω σε στάση και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, ενώ επιτέθηκε με μαχαίρι σε όσους προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, σύμφωνα με το AP, ο 33χρονος συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε πηδήξει στη θάλασσα προσπαθώντας να διαφύγει.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης που συνεργάζονταν πάνω από μια δεκαετία με τον δήμο είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα.

Περισσότερα σε λίγο…