Διεθνής Ασφάλεια

Φρίκη: Αποπειράθηκε να τη βιάσει μπροστά στο γιο της

Κορονοϊός: Ξεκινά η παραγωγή εμβολίου – Πότε θα γίνουν πρώτοι εμβολιασμοί

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 28χρονη Ουκρανή παρουσιάστρια Anastasia Lugova στα χέρια ενός 45χρονου ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα σε τρένο μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιου της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 45χρονος Vitaliy Rudzko εισέβαλε στην καμπίνα της στις 3 τα ξημερώματα και την άρπαξε από τον λαιμό. “Ξύπνησα αφότου με άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να με χτυπά στο πρόσωπο. Άρχισα να ουρλιάζω και να καλώ σε βοήθεια αλλά κανείς δεν ήρθε” , είπε η 28χρονη σημειώνοντας ότι από τις φωνές της ξύπνησε ο γιος της.

“Τον εκλιπαρούσα να μην πειράξει το παιδί μου και του έλεγα ότι θα έκανε ότι μου ζητούσε. Του ζήτησα να πάμε κάπου αλλού για να τον απομακρύνω από τον γιο μου. Εκείνος συμφώνησε και μου είπε να τον ακολουθήσω στην καμπίνα του. Όταν άρχισε να βγάζει το εσώρουχό του τον έσπρωξα και άρχισα να τρέχω. Πήρα το παιδί και ζήτησα βοήθεια από τον εισπράκτορα” ανέφερε η Ουκρανή παρουσιάστρια.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας συνέχισε να τη ψάχνει μέσα στον τρένο έχοντας καλυμμένο το σώμα του με ένα σεντόνι. Άτομα από το προσωπικό του τρένου ακινητοποίησαν τον 45χρονο και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς στο Κίεβο.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή σε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαριούπολη – Κίεβο.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail