Διεθνής Ασφάλεια Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Νέα στοιχεία «καίνε» τον εκατομμυριούχο ομογενή

ΗΠΑ: Νέα στοιχεία «καίνε» τον εκατομμυριούχο ομογενή

Νέα στοιχεία καίνε τον Ελληνοαμερικανό Φώτη Ντούλος, ο οποίος είναι ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Τζένιφερ, η οποία αγνοείται για περίπου εννέα μέρες με τις Αρχές να είναι πεπεισμένες ότι είναι νεκρή.

Σύμφωνα με νέα έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο Ντούλος «συνελήφθη» από κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Τζένιφερ, να πετά σακούλες με σκουπίδια και αντικείμενα τα οποία φαίνεται να ήταν ματωμένα.  

Ο εκατομμυριούχος αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που παραποιούν τους ισχυρισμούς του. Επιπλέον, του επιβλήθηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Εκτός από τον Ελληνοαμερικανό, κατηγορούμενη είναι και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις. Οι Αρχές αναφέρουν ότι και η ίδια «πιάστηκε» στις κάμερες ασφαλείας να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ενός Ford και να τοποθετεί κάτι στο έδαφος ή να παίρνει κάποιο αντικείμενο.

Όπως αναφέρει το Fox News, βρέθηκαν επίσης πολλά αποδεικτικά στοιχεία στην οικία της Τζένιφερ, όπως πολλοί λεκέδες ανθρώπινου αίματος στο πάτωμα του γκαράζ καθώς και ενδείξεις πως κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει στο σημείο.

Πλέον, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η εξαφάνιση είναι δολοφονία, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του θύματος, γεγονός που καθυστερεί την έρευνα της αστυνομίας.

Τα ίχνη της Τζένιφερ Ντούλος χάθηκαν πριν από εννέα μέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά στο σχολείο. Το πρώην αντρόγυνο, που ζούσε χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια, φέρεται να είχε εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών του.

Οι υποψίες των Αρχών έπεσαν στον εν διαστάσει σύζυγό της, Φώτη Ντούλος, και τη νέα σύντροφό του, τη 44χρονη Μισέλ Τροκόνις. Οι δυο τους αρχικά κατηγορήθηκαν για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της Δικαιοσύνης, κατηγορητήριο το οποίο θα επεκταθεί.

Ο ίδιος πάντως ακόμη αρνείται πάντως κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Οι Αρχές διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα στα δύο πολυτελή ακίνητα του επιχειρηματία, αξίας πολλών εκατομμυρίων, στο Κονέκτικατ και στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.