Διεθνής Πολιτική

Απίστευτος Τραμπ: Η παραπομπή μου ήταν μ@λ@κί@! -Διάγγελμα για την αθώωσή του [εικόνες & βίντεο]

Άγριος καυγάς στη Βουλή ανάμεσα σε Άδωνι και Τζανακόπουλο για το Ελληνικό

Πανηγύρια για τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την αθώωσή του από την Γερουσία, από τις δύο κατηγορίες περί κατάχρησης εξουσίας και παρακώλυσης της ομαλής λειτουργίας του Κογκρέσου.

Σε διάγγελμά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επετέθη στους Δημοκρατικούς που τον παρέπεμψαν, κάνοντας λόγο για μια διεφθαρμένη διαδικασία.

Φωτογραφία: Ο Ντόναλντ Τραμπ κρατά επιδεικτικά το πρωτοσέλιδιο της Washington Post με την αθώωσή του -Φωτογραφία: AP Photo/Patrick Semansky
«Περάσαμε από την κόλαση. Δεν έκανα τίποτα λάθος.Έχω κάνει όμως λάθη στη ζωή μου», είπε και πρόσθεσε προκαλώντας έκπληξη: «Ηταν όλα «μ@λ@κί@ς».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευτυχισμένος με την αθώωσή του -Φωτογραφία: AP Photo/Patrick Semansky

«Ποτέ δεν πίστευα ότι λέξη αθώωση θα ακουγόταν τόσο εύηχα» είπε ακόμη ο Τραμπ που δεν παρέλειψε να κρατά με επιδεικτικό τρόπο το πρωτοσέλιδο της Washington Post που έγραφε ότι είναι αθώος αλλά και να δώσει ένα φιλί στην σύζυγό του Μελάνια Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φιλά την Μελάνια -Φωτογραφία: AP Photo/Patrick Semansky

Απίστευτος Τραμπ: Η παραπομπή μου ήταν μ@λ@κί@! -Διάγγελμα για την αθώωσή του [εικόνες & βίντεο]

Νωρίτερα, σε άλλες δηλώσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι πέρασε «μια τρομερή δοκιμασία» με τη διαδικασία παραπομπής του, την οποία ενορχήστρωσαν, σύμφωνα με τον ίδιο, «πολύ ανέντιμοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι», την επομένη της αθώωσής του από τη Γερουσία.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η σπουδαία χώρα μας και ο πρόεδρος σας πέρασαν μια τρομερή δοκιμασία από ορισμένους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους» είπε ο Τραμπ που αθωώθηκε χθες.

Οι αντίπαλοί μας «έκαναν το αδύνατο για να μας καταστρέψουν και να λαβώσουν τη χώρα» υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών στην Ουάσιγκτον, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη χθεσινή ψηφοφορία.

Οι Δημοκρατικοί «γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι κακό, όμως προτάσσουν τα συμφέροντά τους πριν από εκείνα της σπουδαίας χώρας μας», την ώρα που η Γερουσία, όπου επικρατούν οι Ρεπουμπλικανοί, «είχε τη σοφία, το ηθικό σθένος και τη δύναμη να κάνει ό,τι γνώριζε πως είναι δίκαιο» συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους για να δικαιολογήσουν τις άσχημες ενέργειές τους. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε “προσεύχομαι για εσένα”, όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει» συμπλήρωσε, ρίχνοντας τα βέλη του προς την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, που είναι καθολική στο θρήσκευμα και η οποία έσκισε, την Τρίτη, το αντίγραφό της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους.

Απίστευτος Τραμπ: Η παραπομπή μου ήταν μ@λ@κί@! -Διάγγελμα για την αθώωσή του [εικόνες & βίντεο]

«Τόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν και δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό» επισήμανε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Εισερχόμενος στην αίθουσα, ο δισεκατομμυριούχος κρατούσε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας USA Today, όπου στο πρωτοσέλιδο δέσποζε η λέξη «Αθώος».
Πηγή: iefimerida.gr