Διεθνής Πολιτική Επικαιρότητα

Στόρμι Ντάνιελς σε Μελάνια Τραμπ: Παράτα τον και προχώρα στη ζωή σου

Η πρώην πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς συμβουλεύει την Μελάνια Τραμπ να εγκαταλείψει τον σύζυγό της και να προχωρήσει με τη ζωή της τώρα που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ είναι «καταδικασμένος εγκληματίας».

Σε συνέντευξή της η Στόρμι Ντάνιελς απευθύνεται στη Μελάνια Τραμπ και την συμβουλεύει να παρατήσει τον Ντόναλντ Τραμπ για δύο λόγους: πρώτον επειδή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την ίδια όπως με άλλες αιθέριες υπάρξεις κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου και δεύτερον επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας.

Δικαστήριο του Μανχάταν καταδίκασε τον Ντόναλντ Τραμπ και για τις 34 κατηγορίες για πλαστογράφηση εγγράφων προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της Στόρμι Ντάνιελς και να μην μιλήσει δημόσια για τη σχέση του μαζί της πριν από τις εκλογές του 2016.

Ο Τραμπ αρνήθηκε οποιαδήποτε τα πάντα και ορκίστηκε να ασκήσει έφεση για την καταδίκη του για «απάτη».

Η Ντάνιελς, μετά την καταδίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, παρακινεί την σύζυγό του να τον παρατήσει.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της δίκης των επτά εβδομάδων με τον Τραμπ να κάθεται στο εδώλιο, η τέως «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ, Μελάνια, δεν εμφανίστηκε στην δικαστική αίθουσα κάτι που προκάλεσε αίσθηση.

Σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της πολύκροτης υπόθεσης, η Μελάνια δεν εθεάθη στη δικαστική αίθουσα, γεγονός που πυροδότησε ποικίλες φήμες σχετικά με την κατάσταση του 19χρονου γάμου τους.

«Δεν ξέρω ποια μπορεί να είναι η συμφωνία τους, αλλά η Μελάνια πρέπει να τον αφήσει. Όχι γι’ αυτό που έκανε με εμένα ή άλλες γυναίκες, αλλά επειδή είναι καταδικασμένος εγκληματίας», τόνισε η Ντάνιελς στην Mirror και πρόσθεσε:

«Έχει αποδειχθεί ότι είναι κακοποιός. Κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση και φορολογική απάτη και τώρα είναι εγκληματίας».

Ερωτηθείσα γιατί πιστεύει ότι η Μελάνια και η αγαπημένη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, δεν παρευρέθηκαν ποτέ στη δίκη του, η Στόρμι Ντάνιελς εκτιμά ότι η απουσία τους οφείλεται στο ότι θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Δεν θα ήθελα να εκθέσω τα παιδιά μου σε αυτό το επικίνδυνο περιβάλλον. Και η Μελάνια και η Ιβάνκα είναι και οι δύο μητέρες που έχουν μικρότερα παιδιά και αυτός θα ήταν ο λόγος τους» πρόσθεσε η Στόρμι Ντάνιελς.

Τραμπ: Ήταν δύσκολο για τη Μελάνια

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας στην αμερικανική τηλεόραση για τις επιπτώσεις που είχε η δίκη στην οικογένειά του, παραδέχτηκε ότι είχε επηρεάσει αρνητικά την σύζυγό του.

Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Fox & Friends», ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος υποστήριξε ότι η Μελάνια είναι καλά αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνη. Παραδέχτηκε επίσης ότι είναι πιο σκληρό για την οικογένειά του παρά για τον ίδιο.

«Η Μελάνια είναι μια χαρά, αλλά νομίζω ότι της είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να πω, είναι καλά. Αλλά, ξέρετε, πρέπει να διαβάσει όλες αυτές τις μαλ…»

Πληροφορίες από Dailymail και Mirror