Κόσμος

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Κόντεψα να πεθάνω από σοβαρό ιατρικό λάθος»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Κόντεψα να πεθάνω από σοβαρό ιατρικό λάθος»

Σε μια αποκάλυψη που λίγοι περίμεναν προχώρησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε βίντεο που δημοσίευσε στο YouTube. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εγχείρησης ανοιχτής καρδιάς, εξαιτίας μιας επιπλοκής που προέκυψε.

Στο εν λόγω βίντεο, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη το 2019, λίγο πριν πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Terminator: Dark Fate».

«Λυπούμαστε πολύ. Κάναμε ένα λάθος και τρυπήσαμε το τοίχωμα της καρδιάς»

Ο 76χρονος σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας και πως όταν ξύπνησε, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε συμβεί μια απροσδόκητη εσωτερική αιμορραγία η οποία ώθησε την ιατρική ομάδα να «με ανοίξει πολύ γρήγορα για να σώσει τη ζωή μου».

«Πραγματικά φρίκαρα. Ξύπνησα και ξαφνικά οι γιατροί ήταν μπροστά μου και έλεγαν: ‘Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν μοιάζει με αυτό που σχεδιάζαμε. Κάναμε ένα λάθος και τρυπήσαμε το τοίχωμα της καρδιάς’, και έπρεπε να με ανοίξουν πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

«Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Ήμουν στη μέση μιας καταστροφής. Έτσι, τώρα πώς μπορώ να ξεφύγω από αυτήν; Πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα. Μάζεψε τον εαυτό σου, άλλαξε ταχύτητα και πες, ‘Εντάξει αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να φύγω από αυτό το νοσοκομείο’» πρόσθεσε στη συνέχεια.


Συμμετείχε κανονικά στην ταινία
Ωστόσο, ανέφερε ότι ήθελε γρήγορα να είναι σε φόρμα για να γυρίσει την ταινία και να επανέλθει στην καθημερινότητα του.

«Έπρεπε να είμαι σε φόρμα, έπρεπε να κυκλοφορώ, να τρέχω, να σηκώνω πράγματα, να κάνω τις σκηνές μάχης», είπε, προσθέτοντας ότι η «θετική του στάση» και το σύστημα υποστήριξης τον βοήθησαν να πετύχει τον στόχο του. «Όταν άρχισα να γυρίζω το Terminator 6, είχα επανέλθει πλήρως».

ΠΗΓΗ in.gr