Κόσμος

Αυτός είναι ο 28χρονος που βγάζει 200.000 το μήνα από την Amazon [vid]

Ρέντη: Ένας νεκρός από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Ο 28χρονος μεταπωλεί στην Αmazon αντικείμενα που αγοράζει.

Ο Ryan Grant κατάφερε να κάνει κάτι απίστευτο χρησιμοποιώντας το Amazon και ακόμα και αν η ιδέα φαίνεται πολύ απλή, κανείς δε τη σκέφτηκε ή τουλάχιστον δε την αξιοποίησε. Αφού τελείωνε, λοιπόν, τη δουλειά του, πήγαινε σε καταστήματα γνωστών brands, και με το ειδικό Amazon Seller app, «σκάναρε» διάφορα προϊόντα. Έτσι ώστε να δει την ζήτηση που έχουν αυτά στο Amazon. Το ίδιο έκανε όποτε είχε ελεύθερο χρόνο ή τα Σαββατοκύριακα. Στόχος; Να μπορέσει να βρει προϊόντα τα οποία θα έχουν μεταπολιτική αξία. Βγάζοντας έτσι κέρδος.

Η δουλειά που είχε βρει παράλληλα ως λογιστής, δε του άρεσε και μόλις άρχισε να βγάζει λεφτά από το πείραμα του παραιτήθηκε. Μόλις τον τρίτο μήνα που ασχολήθηκε 100% με τις πωλήσεις στο Amazon έβγαλε 9.000 δολάρια κέρδος όπως λέει και ο ίδιος στο CNBC. «Το να βγάλω ένα τέτοιο ποσό μέσα σε ένα μήνα, μου έδωσε μεγάλη ώθηση έτσι ώστε να αναπτυχθώ από εκεί και πέρα», σημειώνει ο 28χρονος. amazon

Μόλις οι κούτες με τα προϊόντα γέμισαν το σπίτι του, νοίκιασε μια αποθήκη.

Προσέλαβε υπαλλήλους και η επιχείρηση απογειώθηκε. «Ξεκίνησα μόνος. Και μέσα σε 4 χρόνια είμαστε μια επιχείρηση 11 ατόμων, και κάνουμε πωλήσεις πάνω από 200.000 δολάρια κάθε μήνα», τονίζει. Όπως παραδέχεται, το να παραιτηθεί από την καθημερινή δουλειά του και να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής του.

Δείτε το βίντεο:

This guy is buying things from Walmart and selling on Amazon

This 28-year-old's company is making millions by buying from Walmart and reselling on Amazon.com.

Gepostet von CNBC Make It am Donnerstag, 2. November 2017