Κόσμος

Αυτός την συνέλαβε και αυτή του χάρισε το νεφρό της

Το διάσημο ελληνικό νησί που δόθηκε για προίκα

H Τζοσελίν Τζέιμς, μπαινόβγαινε στη φυλακή, για μικροκλοπές και εμπορία ναρκωτικών στα νιάτα της. Η γυναίκα από την Αλαμπάμα ζούσε τον προσωπικό της γολγοθά αφού ήταν για χρόνια εθισμένη σε σκληρά ναρκωτικά,

Η τελευταία της σύλληψη ήταν και η καθοριστική, αφού καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση, γεγονός βέβαια που την βοήθησε να απεξαρτηθεί και να χαράξει νέα πορεία.

Μόλις αποφυλακίστηκε, έμαθε ότι ο αστυνομικός που την συνέλαβε έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια και χρειαζόταν μεταμόσχευση.

Η λίστα του νοσοκομείου ήταν αναρτημένη στο διαδίκτυο και είδε ότι θα χρειαζόταν 8 χρόνια μέχρι να έρθει η σειρά του, επί της ουσίας ήταν καταδικασμένος σε θάνατο, καθώς οι γιατροί δεν του έδιναν τόσο χρόνο.

Έψαξε τον αριθμό του τηλεφώνου του επικοινώνησε μαζί του και όταν ο πρώην αστυνομικός άκουσε την πρόθεση της να του χαρίσει το νεφρό της, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Μια πράξη ανιδιοτελής αγάπης από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχε στείλει στη φυλακή, τον έκανε να αναθεωρήσει όλη την κοσμοθεωρία του.

Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, ήταν συμβατή και η επέμβαση προχώρησε με επιτυχία.