Κόσμος

Bridgerton: Πυρκαγιά στο σετ γυρισμάτων – Μεγάλο τμήμα του καταστράφηκε ολοσχερώς

Bridgerton: Πυρκαγιά στο σετ γυρισμάτων – Μεγάλο τμήμα του καταστράφηκε ολοσχερώς

Ίσως να επηρεαστούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix

Τα χρειάστηκαν οι ηθοποιοί και όσοι ήταν παρόντες στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Netflix, Bridgerton, όταν ξέσπασε φωτιά στο πλατώ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε η DailyMail, ένα μεγάλο κομμάτι του Wrotham Park, όπως ονομάζεται, τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν οκτώ οχήματα της πυροσβεστικής και 40 πυροσβέστες αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τ0 σετ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από τους «στάβλους» της σειράς και πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε. Το κύριο κτίσμα, γνωστό και ως Aubrey Hall, δεν επηρεάστηκε από το συμβάν.

Mέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί πώς ξέσπασε η πυρκαγιά ενώ όπως υπογραμμίζει η DailyMail, ίσως επηρεαστούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν που πραγματοποιούνται εκεί αυτές τις ημέρες.

Δείτε το βίντεο από τη φωτιά

Τι γνωρίζουμε για την 3η σεζόν της σειράς

Η 1η σεζόν επικεντρώθηκε στο ειδύλλιο της Daphne Bridgerton με τον Δούκα Simon Basset. Η 2η σεζόν αφορούσε τον μεγάλο αδερφό της Daphne, Anthony Bridgerton. Έτσι, οι fans της σειράς και των βιβλίων περίμεναν ότι η 3η σεζόν θα ακολουθούσε τον Benedict (Luke Thompson), όπως ακριβώς συμβαίνει στο τρίτο βιβλίο.

Ωστόσο, η Nicola Coughlan που υποδύεται την Penelope, αποκάλυψε ότι θα επικεντρωθεί στο ειδύλλιο του χαρακτήρα της με τον αδερφό της Daphne, Colin Bridgerton, τον οποίο υποδύεται Luke Newton.

Πριν λίγες ημέρες,  το Netflix κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τα backstage του 3ου κύκλου δίνοντας στο κοινό μια μικρή γεύση από την επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ in.gr