Κόσμος

Χαμός με βίντεο μπάρμαν που… αποκαλύπτει το κόλπο με το οποίο «κοροϊδεύει» μεθυσμένους πελάτες

Το βίντεο έχει προκαλέσει… σωρεία αρνητικών σχολίων

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα social media ένας μπάρμαν στις ΗΠΑ. Ο Benji Smith, γνωστός στο TikTok ως @BenjiSpears με περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ακόλουθους, έδειξε με ποιον τρόπο αποτρέπει από πελάτες που έχουν καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ να μην πιουν άλλο.

Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων αναφέρει: «Όταν ο μεθυσμένος φίλος σου επιμένει να πιει άλλο ένα ποτό, αλλά ξέρεις ότι το πρωί πρέπει να πάει στη δουλειά».

Το βίντεο που προκαλεί πανικό

Ο Smith προσποιείται ότι βάζει με το ένα χέρι ποτό μέσα σε ένα ποτήρι με πάγο, ενώ με το άλλο ρίχνει με ένα πιστόλι αναψυκτικό. Στο τέλος ρίχνει μια σόδα με κόκκινη απόχρωση και στύβει με φέτα λεμόνι.

«Εντάξει δικέ μου, σου έρχεται κάτι δυνατό» λέει ο μπάρμαν στο τέλος, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ξεγελάσει ακόμα περισσότερο τον μεθυσμένο φίλο του.

Χαμός στα σχόλια

Το βίντεο του Smith έγινε viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 800.000 likes. Οι χρήστες του TikTok φάνηκε να ενθουσιάζονται με το κόλπο του.

«Είσαι καλός φίλος και μπάρμαν» του έγραψε κάποιος. «Αν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχεις ρίξει αλκοόλ, σημαίνει ότι έχουν πιει πολύ» σχολίασε άλλος.

Ο Smith μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν τους χρεώνει αυτά τα ποτά, από τη στιγμή που δεν έχουν αλκοόλ. Αλλά δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι και οι άλλοι συνάδελφοί του κάνουν το ίδιο.

Σε πολλές πολιτείες, ο μπάρμαν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος αν ο πελάτης ξεφύγει και προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς εξαιτίας του αλκοόλ.