Κόσμος

Χοίρος σκότωσε τον σφαγέα του, παλεύοντας να ξεφύγει

Απίστευτο: Ο πληθυσμός των γουρουνιών ξεπέρασε τους ανθρώπους στην Ισπανία

Το θύμα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ένα μπαλτά στο χέρι

Ένας κρεοπώλης σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να σφάξει ένα γουρούνι στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης.

Ο 61χρονος χασάπης που εργαζόταν στο σφαγείο Sheung Shui στα βόρεια προάστια της πόλης, έπεσε κάτω από τον μαινόμενο χοίρο που αγωνιζόταν για τη ζωή του και υπέστη τραύμα από μπαλτά 40 εκατοστών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως γνωστοποίησαν οι αρχές, ο 61χρονος είχε ήδη πυροβολήσει το ζώο που επρόκειτο να σφαγιάσει με πιστόλι αναισθητοποίησης, ωστόσο εκείνο ανέκτησε τις αισθήσεις του, άρχισε να τινάσσεται και στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον έριξε κάτω.

Ο κρεοπώλης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τον μπαλτά στο χέρι και ένα τραύμα στο αριστερό πόδι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του δεν έχουν προσώρας αποσαφηνιστεί, διευκρινίζει η αστυνομία, με το υπουργείο Εργασίας να διατάσσει έρευνα για το ασυνήθιστο συμβάν.

«Θα ολοκληρώσουμε την έρευνα το συντομότερο δυνατόν ώστε να διαπιστώσουμε την αιτία θανάτου, να εξακριβώσουμε τις ευθύνες των αρμόδιων και να προτείνουμε μέτρα βελτίωσης. Θα λάβουμε μέτρα βάσει νόμου, στην περίπτωση που έχει υπάρξει η όποια παραβίαση των κανονισμών για την ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον» σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Με πληροφορίες από CNN