Κόσμος

Δικαστική απόφαση σταθμός για τους «κερατάδες» άνδρες

Κεφάλαιο πεθερές: Πως να τις «ξεπαστρέψεις» χωρίς να πάθεις νευρικό κλονισμό και να τσακωθείς με τον άντρα σου!

Απόφαση που αλλάζει όλα τα δεδομένα έρχεται να φέρει σε πολλές σκέψεις αυτούς που επιχειρούν να μπουν ως “τρίτα” πρόσωπα σε μια σχέση.

Τα διαζύγια παγκοσμίως «δίνουν και παίρνουν» καθώς δεν είναι λίγοι οι σύντροφοι που επιλέγουν να απατήσουν συνειδητά το ταίρι τους βάζοντας ένα «τρίτο» πρόσωπο στην σχέση τους. Αυτό μπορεί να γίνεται διότι το ζευγάρι έχει περιέλθει σε μια ρουτίνα ή μπορεί ένας από τους δύο να θέλει να ζήσει καταστάσεις που έχουν μείνει ως απωθημένα. Όπως και να έχει το να απατήσεις τον/την σύντροφό σου δεν θεωρείται και η καλύτερη πράξη, αντιθέτως.

Οι δικαστικές αρχές καθημερινά έρχονται αντιμέτωπες με τέτοιες περιπτώσεις, όπου το ζευγάρι μπαίνει σε διαδικασία διαζυγίου μετά από την εμπλοκή «τρίτου» προσώπου στη σχέση. Στις ΗΠΑ απόφαση του δικαστηρίου έρχεται να βάλει σε σκέψεις τους… εραστές που επιδιώκουν να χωρίσουν ένα ζευγάρι. dikastirio-1021x576

Ο Greg Jernigan δεν δίστασε να είναι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και τώρα καλείται να πληρώσει 750.000 δολάρια για ηθική βλάβη στον Robert Kevin Howard, σύζυγο της γυναίκας που ήθελε και τους δύο στο κρεβάτι της.Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο απατημένος σύζυγος υπέστη ανεπανόρθωτη ηθική βλάβη, και πως πρέπει να αποζημιωθεί, επειδή καταστράφηκε ο γάμος του.

Η Βόρεια Καρολίνα είναι η πρώτη πολιτεία που δέχτηκε τέτοιες αγωγές, και η απόφαση θεωρείται σταθμός, καθώς ανοιγεί το δρόμο για χιλιάδες περιπτώσεις μοιχείας που ως τώρα έμπαιναν στο αρχείο.Το σκεπτικό του δικαστηρίου είναι ο θεσμός του γάμου πρέπει να προστατευθεί ενώ απέναντί τους έχουν οργανώσεις που μιλούν για μεσαίωνα όπου τιμωρείται η μοιχεία