Κόσμος

Φόρτιζε το κινητό της και έπαθε ηλεκτροπληξία στο κρεβάτι

Φόρτιζε το κινητό της και έπαθε ηλεκτροπληξία στο κρεβάτι
Η 47χρονη μητέρα της άτυχης έφηβης ήταν αυτή που βρήκε την κόρη της νεκρή στο κρεβάτι, όταν επέστρεψε στο σπίτι

Μια έφηβη, στην πόλη Τσάιγιαφουμ, στη Βορειοανατολική Ταϊλάνδη, πέθανε από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό τηλέφωνό της με ένα φθαρμένο καλώδιο, το οποίο ήρθε σε επαφή με τα μεταλλικά πόδια του κρεβατιού της.

Η Νονγκ Γινγκ φόρτιζε την τηλεφωνική συσκευή της και, παράλληλα, έπαιζε με αυτή ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Ωστόσο, το φθαρμένο καλώδιο του φορτιστή, το οποίο, λόγω φθοράς, ήταν καλυμμένο με μονωτική ταινία, ήλθε σε επαφή με τον αλουμινένιο σκελετό του κρεβατιού, με αποτέλεσμα το νεαρό κορίτσι να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η 47χρονη μητέρα της άτυχης έφηβης ήταν αυτή που βρήκε την κόρη της νεκρή στο κρεβάτι, όταν επέστρεψε στο σπίτι. Στην αρχή νόμιζε πως κοιμόταν και προσπάθησε να την ξυπνήσει, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και εκείνη να πάθει ηλεκτροπληξία.

Έντρομη, αμέσως έβγαλε το καλώδιο του φορτιστή από την πρίζα, αλλά ήταν πια αργά. Η Νονγκ Γινγκ ήταν ήδη νεκρή.

Ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας ανέφερε πως πιθανότατα μια διαρροή ρεύματος από το σημείο που είχε φθαρεί η ταινία προκάλεσε την ηλεκτροπληξία είτε ακουμπώντας απευθείας το κρεβάτι είτε μέσω του πατώματος. Παρόλα αυτά η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση.