Κόσμος

Γαλλία: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου όπου πέθανε από αλλαντίαση η 32χρονη

Γαλλία: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου όπου πέθανε από αλλαντίαση η 32χρονη

«Πέταξα κάποιες σαρδέλες γιατί είχαν έντονη μυρωδιά», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tchin Tchin Wine Bar στο Μπορντό της Γαλλίας, εκεί όπου έφαγε η 32χρονη Ελληνίδα μαζί με τον σύζυγό της, τον πατέρα της και φίλους τους και τελικά πέθανε από αλλαντίαση.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος της 32χρονης Ελληνίδας από αλλαντίαση μετά το φαγητό που έφαγε στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar στο Μπορντό της Γαλλίας. Ακόμη 12 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και η πόλη βρίσκεται σε αναστάτωση, καθώς το μαγαζί είναι ένα από τα πιο γνωστά όλης της χώρας.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μίλησε στην εφημερίδα Sud-Ouest για το τραγικό περιστατικό με την 32χρονη Ελληνίδα αλλά και για το γεγονός ότι τουλάχιστον 12 πελάτες που έφαγαν εκεί μεταξύ 4 και 10 Σεπτεμβρίου νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, οι 7 εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

«Μια παρτίδα αποστειρωμένων σαρδελών και όταν τις άνοιξα, αναγκάστηκα να πετάξω μερικές γιατί είχαν έντονη μυρωδιά. Οι άλλες φαίνονταν εντάξει και σερβιρίστηκαν στους πελάτες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.
ΠΗΓΗ newsit.gr