Επικαιρότητα Κόσμος

Γυναίκα ακύρωσε τον γάμο της με… φάντασμα επειδή ήταν άτακτο, έπινε και έκανε χρήση ναρκωτικών

Γυναίκα ακύρωσε τον γάμο της με… φάντασμα επειδή ήταν άτακτο, έπινε και έκανε χρήση ναρκωτικών

Μια κοπέλα στην Πορτογαλία επρόκειτο να παντρευτεί ένα φάντασμα, αλλά τελικά ακύρωσε τον γάμο γιατί -όπως υποστήριξε- ήταν άτακτο, αφού έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η κοπέλα, αιτία της ακύρωσης του γάμου ήταν πως το φάντασμα συχνά παρασυρόταν από την παρέα του με αποτέλεσμα να ξενυχτάει και να πίνει ενώ συνέχεια ήταν σε πάρτι, κάνοντας και χρήση ναρκωτικών.

Η Amethyst Realm ( όπως είναι το όνομα της παρολίγον νύφης) επρόκειτο να παντρευτεί με το φάντασμα Ray αλλά τελικά το μετάνιωσε, αφού όπως είπε, ήταν εξαφανισμένο.

Η κοπέλα μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είπε πως «Τώρα, έχουμε κλείσει το γάμο. Τα πήγαινε πολύ καλά μέχρι να πάμε διακοπές, δηλαδή τον περασμένο Μάιο αλλά μετά άλλαξε εντελώς».

Ο παρουσιαστής προσπαθούσε να συγκρατηθεί για να μην γελάσει, ενώ η παρουσιάστρια την ρώτησε με ποιον τρόπο έχει αλλάξει το φάντασμα. Η παρολίγον νύφη απάντησε: «Νομίζω ότι ίσως ένιωσε άσχημα και πως εξαφανίστηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν επέστρεφε θα έφερνε άλλα πνεύματα στο σπίτι και θα έμεναν για μέρες», είπε.