Κόσμος

Γυναίκα τραβούσε βίντεο την ώρα που ο σύντροφός της και η συμμορία του βίαζαν άντρα

Ακόμα πιο πολλοί οι διασωληνωμένοι - Αρνητικό φετινό ρεκόρ σε θύματα Covid

Το θύμα που είχε απαχθεί βασανίστηκε άγρια, ενώ οι δράστες ούρησαν πάνω του

Μια γυναίκα βιντεοσκόπησε τον αρραβωνιαστικό της να βιάζει ομαδικά με τη συμμορία του έναν άντρα που άρπαξαν από τον δρόμο και βασάνισαν σε μια 10ωρη οδύσσεια.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της δίκης, η Awna Baszak κατέγραψε τον σύντροφό της Daniel Misiolek και τον συνεργό του Kamil Lesiak να υποβάλουν το 27χρονο θύμα σε απίστευτα βασανιστήρια και διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις, μετά την απαγωγή του από δρόμο του Merseyside της Αγγλίας τον Νοέμβριο του 2015.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι δύο άντρες ανάγκασαν το θύμα σε φριχτά σεξουαλικά βασανιστήρια, εισάγοντας αντικείμενα στο σώμα του και ουρώντας πάνω του.

Η Baszak βιντεοσκόπησε 90 λεπτά στο κινητό της και καταδικάστηκε το 2016 σε κάθειρξη 12 ετών. Την Τρίτη καταδικάστηκε στο δικαστήριο του Λίβερπουλ και το τελευταίο μέλος της σπείρας, ο Kamil Lesiak, ο οποίος θα εκτίσει 18 χρόνια για τα βασανιστήρια του 2015.

Στις 28 Νοεμβρίου 2015, ο Misiolek πλησίασε το θύμα στον δρόμο και τον χτύπησε με ένα ρόπαλο. Κατόπιν σταμάτησε ταξί και μετέφερε τον άντρα στην οικία του. Το 27χρονο αλυσοδεμένο θύμα υποβλήθηκε σε σεξουαλικά και σωματικά βασανιστήρια.

«Δεν θα πάθεις κακό, αλλά θα μείνεις εδώ ως τη Δευτέρα και θα σε ταΐζω μία φορά τη μέρα», του είπε ο Misiolek. Η σπείρα ανάγκασε το θύμα να ομολογήσει ψευδώς πως ήταν παιδόφιλος, όπως ακούστηκε στη δικαστική αίθουσα.

Την επόμενη χρονιά καταδικάστηκαν τρεις άνθρωποι για τη φριχτή επίθεση. Ο Misiolek έφαγε ισόβια…