Κόσμος

Η Ελισάβετ «ξήλωσε» οριστικά Χάρι και Μέγκαλ Μαρκλ: Χάνουν τους τίτλους τους

Η Ελισάβετ «ξήλωσε» οριστικά Χάρι και Μέγκαλ Μαρκλ: Χάνουν τους τίτλους τους

Το διαζύγιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βασιλική οικογένεια αποκτά ακόμη ένα… επεισόδιο. Το ζευγάρι ενημέρωσε τη βασίλισσα Ελισάβετ ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα.

Μοιραία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι πλέον ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. Από τη στιγμή που ανακοίνωσαν στη βασίλισσα Ελισάβετ ότι αποσύρονται οριστικά από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, οι τίτλοι τους, τους αφαιρούνται.

Τη νέα εξέλιξη στο σίριαλ του Megexit ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο μεν πρίγκιπας Χάρι χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ στην οποία τονίζεται ότι «όλοι είναι πολύ λυπημένοι γι’ αυτήν την απόφαση».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, τον Άρτσι, ενώ πριν από μερικούς μήνες η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είχε μια αποβολή και είχε χάσει ένα παιδάκι.