Κόσμος

Ίντρις Έλμπα: Αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει θεραπεία για να κόψει τις «ανθυγιεινές συνήθειες»

Δημοσκόπηση Prorata: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο Χαρδαλιάς - Μπακογιάννης

«Είναι πολλά που θέλω να αλλάξω» παραδέχτηκε ο ηθοποιός

Ο Ίντρις Έλμπα αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο έχει ξεκινήσει θεραπεία, προκειμένου να κόψει τις «ανθυγιεινές συνήθειες».

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στο podcast «Changes with Annie Macmanus» κι εξήγησε πως ξεκίνησε τις πρώτες συνεδρίες πέρυσι.

«Είναι πολλά που θέλω να αλλάξω. Στη θεραπεία μου, σκέφτηκα πολύ να αλλάξω. Σχεδόν σε σημείο που θα αλλάξουν τα πάντα σε εμένα και θα μετατοπιστώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου ή κάτι παρόμοιο. Απλώς, έχω κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες που έχουν διαμορφωθεί μέσα μου κι εργάζομαι σε έναν κλάδο που ανταμείβομαι για αυτές τις ανθυγιεινές συνήθειες», συμπλήρωσε ο Ίντρις Έλμπα, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει τι εννοεί.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, είναι τόσο εργασιομανής, που η αγάπη του στο να παραμένει συνεχώς απασχολημένος με έργα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ευημερία του.

«Τίποτα τόσο ακραίο δεν μπορεί να είναι καλό. Όλα χρειάζονται ισορροπία, αλλά ανταμείβομαι μαζικά για να είμαι εργασιομανής. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα είμαι από αυτούς που θα πω “οκ, δεν πρόκειται να δω την οικογένειά μου για έξι μήνες”», δήλωσε.

Τέλος, τόνισε πως ο ίδιος δεν ήταν μαθημένος σε «τέτοια μονοπάτια», αλλά θέλει να προσαρμοστεί, οπότε ψάχνει να βρει δραστηριότητες που θα τον βοηθήσουν να χαλαρώσει.