Κόσμος

ΗΠΑ: Στο εδώλιο ο 19χρονος που σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε να καθαρίσει το δωμάτιό του

Ξεκίνησε η δίκη του 19χρονου από το Σικάγο των ΗΠΑ, ο οποίος κατηγορείται ότι στραγγάλισε την ίδια τη μητέρα του, όταν η ίδια του έδωσε ειδοποίηση έξωσης, ζητώντας του να βρει δουλειά και να καθαρίσει το δωμάτιό του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Conner Kobold, 19 ετών, παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε τη μητέρα του τον Φεβρουάριο όταν η αυτή προσπάθησε να του κάνει έξωση από το σπίτι που έμεναν προσωρινά μαζί στο Valparaiso. Στο δικαστήριο του Σικάγο ο Κόνερ αρνήθηκε δικηγόρο, δηλώνοντας ότι θα εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει η daily mail, o Κόνερ είπε στους αστυνομικούς ότι «σκότωσε κάποιον» και τους υπέδειξε πού θα έβρισκαν τη μητέρα του, η οποία χαροπάλευε πριν ζητήσει να του βάλουν χειροπέδες.

Η Μπερνς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σημάδια στον λαιμό. Υπέκυψε στα τραύματά της δύο μέρες αργότερα.

Ο Kobold κατηγορείται ότι σκότωσε τη μητέρα του μετά από μια ειδοποίηση έξωσης με προϋποθέσεις που έπρεπε να εκπληρώσει εντός ενός χρονικού πλαισίου 30 ημερών για να μείνει στο σπίτι της οικογένειας.

Έπρεπε να βρει δουλειά πλήρους απασχόλησης, να διατηρεί το δωμάτιό του καθαρό και να συμβάλλει στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων του σπιτιού, δείχνουν τα έγγραφα.

ΠΗΓΗ newsit.gr