Κοινωνία Κόσμος

ΗΠΑ: Σύλληψη δασκάλας για αποπλάνηση 11χρονου μαθητή τρεις μήνες πριν παντρευτεί

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται μια 24χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ επειδή είχε σχέση με 11χρονο μαθητή της τρεις μήνες πριν η ίδια παντρευτεί.

Πρόκειται για την δασκάλα Μάντισον Μπέργκμαν οι «αταξίες» της οποίας έχει αντιληπτές από τη μητέρα του 11χρονου, όταν άκουσε τον γιο της να μιλάει μαζί της.

Στη συνέχεια, ο πατέρας του αγοριού εισέβαλε στο Δημοτικό Σχολείο River Crest με εκτυπωμένες συνομιλίες του γιου του με την δασκάλα γεγονός που στάθηκε αφορμή προκειμένου να ξεκινήσει έρευνα.

Μέσα στην τσάντα της δασκάλας, η αστυνομία βρήκε επίσης έναν φάκελο με το όνομα του ανήλικου που περιείχε πολλές χειρόγραφες σημειώσεις που μιλούσαν για το πόσο φιλήθηκαν.

Σε ένα από τα γράμματα, η Μπέργκμαν φέρεται να έγραψε: «Ξέρω ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση και σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο, αλλά πρέπει να είμαι ο ενήλικας εδώ και να σταματήσω».

Μόλις ο αρραβωνιαστικός της έμαθε τι ακριβώς έγινε ακύρωσε τον γάμο. Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί τον Ιούλιο, αλλά ο έρωτας της δασκάλας με τον 11χρονο μαθητή της έπεσε σαν κεραυνός.

«Έχει αναβληθεί επ’ αόριστον ο γάλος», είπε ένας φίλος του αρραβωνιαστικού της. «Και μάλλον δεν θα συμβεί. Ο Σαμ είναι πραγματικά αναστατωμένος και ραγισμένος. Είναι ντροπιασμένος και θυμωμένος. Δεν του άξιζε αυτό. Όλοι είναι εξοργισμένοι», πρόσθεσε.

Η Μάντισον Μπέργκμαν κατηγορείται επίσης ότι είπε στο παιδί πόσο πολύ της άρεσε να την αγγίζει, αναφέρουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει και βρίσκονται πλέον στα χέρια των δικαστών αρχών.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό συνεχιζόταν υπήρχε αυτή η «σχέση», αλλά η 24χρονη είπε στους ανακριτές ότι πήρε τον αριθμό τηλεφώνου του αγοριού από τη μητέρα του τον Δεκέμβριο, όταν η οικογένεια κάλεσε τη δασκάλα στις Άλπεις Άφτον για χειμερινές διακοπές.

Ήταν τον ίδιο μήνα που η Μπέργκμαν αρραβωνιάστηκε τον Χίκμαν, όπως δείχνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δασκάλα τέθηκε από τότε σε διοικητική άδεια και της απαγορεύτηκε να έρθει σε επαφή με μαθητές, γονείς ή προσωπικό της περιφέρειας, είπε η Σχολική Περιφέρεια του Χάντσον στους γονείς την ίδια ημέρα με τη σύλληψή της.

Ο Μπέργκμαν κατηγορείται για μια κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών πρώτου βαθμού, έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση 25.000 δολαρίων και η δίκη θα γίνει στις 30 Μάϊου.