Κορωνοΐός Κόσμος

Κορονοϊός: Βγήκε θετική κατά τη διάρκεια πτήσης και έμεινε σε καραντίνα για 5 ώρες στην τουαλέτα αεροπλάνου

Κορονοϊός: Βγήκε θετική κατά τη διάρκεια πτήσης και έμεινε σε καραντίνα για 5 ώρες στην τουαλέτα αεροπλάνου

Μια δασκάλα από το Μίσιγκαν, η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό στη μέση μιας πτήσης προς την Ισλανδία λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, λέει ότι κατέληξε να απομονωθεί οικειοθελώς στην στενόχωρη τουαλέτα του αεροπλάνου για τις τελευταίες πέντε ώρες του ταξιδιού προς το Ρέικιαβικ.

«Ήταν μια τρελή εμπειρία», δήλωσε η Marisa Fotieo στο NBC. Η Fotieo κατέγραψε τη σκηνή του ταξιδιού της στο μικροσκοπικό μπάνιο του αεροπλάνου σε ένα βίντεο στο TikTok που έχει προβληθεί περισσότερες από 3 εκατομμύρια φορές.

Η Fotieo δήλωσε ότι ο λαιμός της άρχισε να πονάει περίπου στα μισά της πτήσης της Icelandair στις 20 Δεκεμβρίου από το Σικάγο. Είχε φέρει μαζί της μερικά self tests σε περίπτωση που τα χρειαζόταν ενώ ταξίδευε.

«Απλώς πήρα το self test μου και το έφερα στο μπάνιο και μέσα σε δύο δευτερόλεπτα, όπως μου φάνηκε, υπήρχαν δύο γραμμές (που υποδήλωναν θετικό τεστ)», δήλωσε η Fotieo.

Η Fotieo επέλεξε να μείνει απομονωμένη στην τουαλέτα του αεροπλάνου για το υπόλοιπο της πτήσης, η οποία υπολογίζεται ότι διήρκεσε πέντε ώρες. «Υπάρχουν 150 άτομα στην πτήση και ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να τους κολλήσω», είπε.

Η Fotieo δήλωσε ότι κατάφερε να τα καταφέρει να μείνει κλεισμένη στην τουαλέτα χάρη στη φροντίδα της αεροσυνοδού. «Φρόντισε να έχω ό,τι χρειαζόμουν για τις επόμενες πέντε ώρες, από φαγητό μέχρι ποτά, και με έλεγχε συνεχώς διαβεβαιώνοντάς με ότι θα ήμουν καλά», ανέφερε.

Το NBC News απευθύνθηκε στην Icelandair για σχόλια, αλλά δεν έλαβε απάντηση.