Κόσμος

Μετά από δύο χρόνια σχέσης συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της ήταν… γυναίκα

Απίθανο κι όμως… αληθινό
Μια απίθανη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με δυο γυναίκες στην Αγγλία, οι οποίες είχαν σχέση. Μέχρι εκεί όλα καλά. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό… η μια είχε συστηθεί ως άντρας.

Συγκεκριμένα, αφού αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα είχε παρουσιαστεί σαν άντρας, η σύντροφός της, της έκανε μήνυση.

Το θύμα ισχυρίζεται ότι είχε «σεξουαλική επαφή» με τον «άνδρα» και μάλιστα σχεδίαζε να τον παντρευτεί. Η Blade Silvano κατηγορείται για απάτη εις βάρος της συντρόφου της, αφού την έκανε να πιστέψει ότι ήταν άνδρας.

Η 40χρονη, από το Bishop’s Castle, δικάζεται τώρα στο Cambridge Crown Court και αρνείται τις κατηγορίες.

Το χρονικό της απίστευτης ιστορίας
Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στα τέλη του 2016, αφού η Silvano παρουσιάστηκε ως άντρας σε ιστοσελίδα γνωριμιών, τονίζοντας ότι ψάχνει γυναίκα.

Συναντήθηκαν από κοντά τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Αφού έκαναν σχέση, τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν, αλλά ο γάμος τους όμως αναβλήθηκε λόγω υποτιθέμενης «ασθένειας» της κατηγορούμενης.

Δύο χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2018, το θύμα -όπως ισχυρίστηκε- ανακάλυψε την αληθινή ταυτότητα του Σιλβάνο στο Facebook.

Η Σιλβάνο, ωστόσο, αρνείται όλες τις κατηγορίες τονίζοντας ότι η σύντροφός της γνώριζε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης, η γυναίκα συνέχισε να αναφέρεται στον Σιλβάνο ως «άνδρα», λέγοντας: «Την έχω γνωρίσει μόνο ως αρσενικό».

Η δικηγόρος υπεράσπισης, Debra White, τη ρώτησε: «Της είπες ότι η σεξουαλική σου φαντασίωση ήταν να κάνεις σεξ με μια γυναίκα;» και εκείνη απάντησε «όχι».

Στη δίκη ακούστηκαν επίσης λεπτομέρειες για τις προετοιμασίες του γάμου τους, για τις οποίες η υπεράσπιση υποστήριξε και πάλι ότι ήταν όλα μέρος του παιχνιδιού ρόλων τους.

ΠΗΓΗ in.gr