Κόσμος

Μεξικό: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Έξι νεκροί, ανάμεσά του τρεις ανήλικοι

Μεξικό: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Έξι νεκροί, ανάμεσά του τρεις ανήλικοι

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πολιτεία Ιντάλγκο του Μεξικού όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Μάλιστα, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και τρεις ανήλικοι.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό στον ποδοσφαιρικό αγώνα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (14.5.2023) στην πόλη Ατοτονίλκο ντε Τούλα στο Μεξικό.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η ένοπλη επίθεση έγινε σε γήπεδο ποδοσφαίρου, την ώρα που γινόταν ποδοσφαιρικός αγώνας τον οποίο είχε οργανώσει οικογένεια.

«Ένοπλη επίθεση έγινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου γινόταν οικογενειακή αθλητική συνάντηση, με απολογισμό έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως άγνωστοι, που ήταν μεθυσμένοι, άνοιξαν πυρ εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν 6 άτομα και να προκληθεί πανικός.

Από τους πυροβολισμούς, δύο άτομα βρίσκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ αργότερα, άλλοι τέσσερις υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο. Μάλιστα, δύο ακόμα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.