Κόσμος

Νέο περιστατικό ακραίας χρήσης βίας από αστυνομικούς στην Ατλάντα! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νέο περιστατικό ακραίας χρήσης βίας από αστυνομικούς στην Ατλάντα! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δυο κολλεγιόπαιδα σε ένα αυτοκίνητο. Αστυνομικοί με τέιζερ τους σταματούν. Όλα γίνονται στην Ατλάντα. Άλλο ένα περιστατικό ακραίας χρήσης βίας εναντίον άοπλων πολιτών στις ΗΠΑ. Όλα καταγράφονται από τις κάμερες που έχουν ενσωματωμένες στις στολές τους οι αστυνομικοί. Οι εικόνες από την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ δεν έχουν σβηστεί από την μνήμη και κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.

Τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αφροαμερικανοί και οι δυο, καλούνται να βγουν από το αυτοκίνητο με τους αστυνομικούς να ρίχνουν κύματα ηλεκτρικού ρεύματος και στους δυο σπάζοντας το τζάμι του οδηγού. Η κοπέλα κατατρομοκρατημένη τους καλεί να σταματήσουν ουρλιάζοντας αλλά εκείνοι επιμένουν.

Τελικά τους βγάζουν από το αυτοκίνητο και τους περνούν πλαστικές χειροπέδες. Το «έγκλημα» των δυο παιδιών ήταν ότι κυκλοφορούσαν μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί μετά τα επεισόδια που έχουν ξεσπάσει και στην Ατλάντα για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας, δυο από τους αστυνομικούς απολύθηκαν και άλλοι τρεις δεν θα ξαναβγούν στους δρόμους.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ